ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESTVMasterChef 5: H Μαργαρίτα Νικολαΐδη η μεγάλη νικήτρια! (βίντεο)

MasterChef 5: H Μαργαρίτα Νικολαΐδη η μεγάλη νικήτρια! (βίντεο)

Η πρώτη Ελληνίδα Master Chef είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. 

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες εγκλεισμού, δύσκολων δοκιμασιών, εντάσεων, αγωνιών και δουλειάς, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο και φυσικά τα 50.000 ευρώ που είναι το έπαθλο του μαγειρικού ριάλιτι!

Το κορίτσι με το πηγαίο χιούμορ, την μαγειρική ικανότητα και την καλοσύνη της ψυχής της, κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα Master Chef.

Τα πρώτα λόγια της Μαργαρίτας μετά τη νίκη της στον μεγάλο τελικό

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό και πέντε μαγειρικές «μονομαχίες», η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κέρδισε τον Διονύση Σαρακίνη με βαθμολογία 38/50 έναντι 36/50 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος όλοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ στο Twitter υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός, καθώς η Μαργαρίτα ήταν μία από τις πιο αγαπητές παίκτριες του φετινού MasterChef.

Αμέσως μετά τη μεγάλη της νίκη, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, μοιράστηκε στην κάμερα του Star.gr τα πρώτα της συναισθήματα.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτή τη στιγμή αλλά όντως συμβαίνει… Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Τι να πω τώρα; Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα, είναι σαν να ζω σε ένα όνειρο. Ήταν ένα όνειρο το MasterChef, ειδικά να το κερδίσω, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και δεν υπάρχουν λόγια!», είπε η Μαργαρίτα, έχοντας πάντα τον σύντροφό της, Χρήστο Καλομοίρη, στο πλευρό της αλλά και τη μητέρα της, την κυρία Σοφία.

Πάντως χαμός έγινε και στο twitter από τους φανατικούς της παίκτριας, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα παρέμειναν στο πλευρό της, στηρίζοντάς την όσο κανέναν άλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS