Μαθαίνοντας τον κόσμο του θεάτρου

Μαθαίνοντας τον κόσμο του θεάτρου

Μαθαίνοντας τον κόσμο του θεάτρου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου σε συνεργασία με το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου συστήνουν σε παιδιά 7-10 ετών, τον κόσμο του θεάτρου και τους ανθρώπους του.

Η 27η Μαρτίου είναι η ημέρα εορτασμού του θεάτρου, μια ημέρα που το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου γιορτάζει μαζί με τα παιδιά, διοργανώνοντας θεατρικά εργαστήρια και συστήνοντας στους μελλοντικούς θεατρόφιλους, τον κόσμο του θεάτρου και τους ανθρώπους του.

Σε συνεργασία με το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου και διοργανώνει θεατρικά εργαστήρια για παιδιά 7-10ετών. Στόχος αυτών των εργαστηρίων είναι να μεταδώσει στα παιδιά τις βασικές αρχές της τέχνης του θεάτρου, τον ρόλο των συντελεστών που βρίσκονται μπροστά και πίσω από τα λαμπερά φώτα της σκηνής ενώ παράλληλα να καλλιεργήσει τη φαντασία και τη σωματική τους έκφραση μέσω παιχνιδιών παντομίμας και αυτοσχεδιασμού.

Το εργαστήρι, με εμψυχώτρια την Νικολέττα Τζιαούρη, θεατρολόγο και συνεργάτιδα του Μουσείου, «ταξιδεύει» για πρώτη φορά στη Λευκωσία δίνοντας στην ευκαιρία στο κοινό, να παρακολουθήσει -με μικρές παραλλαγές- τις εκπαιδευτικές δράσεις που εφαρμόζονται στον χώρο του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου που εδρεύει στη Λεμεσό.

Το θεατρικό εργαστήρι διοργανώνεται στο πλαίσιο της σειράς #deneinaisxoleio για οικογένειες.

Σχεδιασμός εργαστηρίου:
Ναταλία Κουχαρτσιούκ, εμψυχώτρια εφαρμοσμένου θεάτρου / συνεργάτιδα ΘΜΚ
Νικολέττα Τζιαούρη, θεατρολόγος / συνεργάτιδα ΘΜΚ

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018, 10:30 & 12:00
Διάρκεια: 60 λεπτά | Για παιδιά: 7-10 ετών
Δωρεάν συμμετοχή | Για κρατήσεις: 22 128182

Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Φανερωμένης 86-90, παλιά Λευκωσία
www.boccf.org | facebook: boccf

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *