Μάθαμε γιατί η Victoria Βeckham ήταν τόσο… ξινή στον βασιλικό γάμο και δεν την αδικούμε!

Μάθαμε γιατί η Victoria Βeckham ήταν τόσο… ξινή στον βασιλικό γάμο και δεν την αδικούμε!

Μάθαμε γιατί η Victoria Βeckham ήταν τόσο… ξινή στον βασιλικό γάμο και δεν την αδικούμε!

Η θλιμμένη όψη της Victoria Beckham στον πριγκιπικό γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle έκανε το γύρο του κόσμου.

Μέχρι και ο παρουσιαστής Piers Morgan χλεύασε την 44χρονη Victoria τονίζοντας πως ήταν υπερ- ξινή στον πιο ηλιόλουστο και χαρούμενο βασιλικό γάμο.

Όπως φαίνεται η Victoria είχε τους λόγους της για να είναι θλιμμένη και δεν ήταν εξαιτίας της συνηθισμένης όψης που έχει η Posh!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν στο παλάτι μετά την ανακαίνιση που έκαναν (εικόνες)

Σύμφωνα με το περιοδικό New η πέτρα του σκανδάλου και των νεύρων της Beckham ήταν ο σύζυγός της David. Όπως υποστηρίζει το εν λόγω περιοδικό, ο Μπέκαμ πιάστηκε να διασκεδάζει με παρέα καστανών γυναικών λίγο πριν το γάμο. Σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και αυτόματα διέγραψε η διοργανώτρια event Kara Keble White, φαινόταν να διασκεδάζει με τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή στο πλευρό της. Η White γιόρταζε τα γενέθλιά της στο Soho Farmhouse στο Oxfordshire όπου και πέτυχε τον Μπέκαμ και έβγαλαν μαζί την περιβόητη selfie με λεζάντα:

«Σε ευχαριστώ για τα σφηνάκια».

Πηγή από την οικογένεια Beckham ανέφερε πως όλη η οικογένεια Beckham βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο αλλά κανείς δεν έχει εξηγήσει πως στο καλό ο Μπέκαμ κέρναγε σφηνάκια κάτω από τη μύτη της συζύγου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να υποκλίνεται στην Κέιτ Μίντλετον!

Πάντως, αν η φωτογραφία έγινε αντιληπτή από την πάλαι ποτέ τραγουδίστρια και σχεδιάστρια ρούχων πια, παρότι διεγράφη, είναι σαφές πως στη διαδρομή για τον πριγκιπικό γάμο, η Victoria έκανε γερό καυγά στον David.

Πηγή : queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *