Μάθαμε πού θα κάνουν μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (εικόνες)

Μάθαμε πού θα κάνουν μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (εικόνες)

Μάθαμε πού θα κάνουν μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (εικόνες)

Οι νιόπαντροι άργησαν να φύγουν για ταξίδι του μέλιτος, ωστόσο, το έχουν στο πρόγραμμά τους και αναμένεται να τους δούμε σύντομα να ετοιμάζουν βαλίτσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αναμένεται να πάνε σε έναν προορισμό ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς βασιλικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Να γιατί θα καθυστερήσει ο μήνας του μέλιτός τους!

Πρόκειται για την περιοχή Alberta στον Καναδά, όχι και τόσο μακριά από τη γενέτειρα της Meghan, όπου θα μείνουν στο 6,000 τετραγωνικών μέτρων θέρετρο, που ονομάζεται «The Royal Retreat».

Οι πηγές αναφέρουν πως οι υπεύθυνοι του θερέτρου διέταξαν να έρθουν κάποια επιπλέον πράγματα και ανέσεις για την Meghan και τον Harry, τα οποία σε άλλη περίπτωση δεν θα υπήρχαν. Δεν είναι ακόμη σαφές το πότε θα φτάσουν στην περιοχή, αλλά μόλις αυτό γίνει θα το καταλάβουμε, γιατί θα αναμειχθεί τόσο η βρετανική, όσο και η καναδική ασφάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν στο παλάτι μετά την ανακαίνιση που έκαναν (εικόνες)

Ο τόπος αυτός λοιπόν, θεωρείται ένας παράδεισος -τοποθετημένος στη μέση του Εθνικού Πάρκου Jasper- και έχει μια πλούσια ιστορία βασιλικών καλεσμένων από την Αγγλία και το… Hollywood.

Ο βασιλιάς Γεώργιος Β ‘και η Βασίλισσα Ελισάβετ (η μητέρα της βασίλισσας) έμεινε εκεί το 1939, ενώ και η σημερινή βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος επισκέφθηκαν το θέρετρο τον Ιούνιο του 2005. Celebrities όπως ο Anthony Hopkins, ο John Travolta και ο Bill Gates έμειναν εκεί, ενώ είναι και ο χώρος όπου το 1954 γυρίστηκε η ταινία River of no return με τους Marilyn Monroe και Robert Mitchum.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να υποκλίνεται στην Κέιτ Μίντλετον!

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *