ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOOD LIFEΥΓΕΙΑΜάθε με ποιον τρόπο η Adele έχασε 45 ολόκληρα κιλά

Μάθε με ποιον τρόπο η Adele έχασε 45 ολόκληρα κιλά

Η νέα εμφάνιση της Adele δεν έχει μείνει απαρατήρητη ενώ μάλιστα είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα εδώ και λίγες ημέρες.

Η αδυνατισμένη εμφάνιση της προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις και σίγουρα αρκετοί θα ήθελαν να μάθουν πώς η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια κατάφερε να κάνει αυτή την τεράστια αλλαγή.

Διαβάστε εδώ: Μια νέα φωτογραφία της Adele αποκαλύπτει την τεράστια αλλαγή στο σώμα της!

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Daily Mail, δύο επαγγελματίες που έχουν εμπιστευθεί στο παρελθόν και άλλοι celebrities κρύβονται πίσω από το extreme make over της τραγουδίστριας.

Ο πρώτος είναι ο fitness guru Harley Pasternak, o οποίος δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες και παλαιότερα προπονούσε τις Lady Gaga, Rihanna και Katy Perry. Ο εν λόγω personal trainer φέρεται να της σύστησε ένα πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με 35 λεπτά γυμναστικής επί 5 φορές την εβδομάδα.

Παράλληλα, η Adele λέγεται ότι προσέλαβε τον σεφ Jason Harley για να της ετοιμάζει υγιεινά γεύματα, μιας και εκείνη δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τη μαγειρική.

Η διατροφή που ακολούθησε, όπως μεταδίδουν τα μέσα περιλάμβανε 1000 θερμίδες ημερησίως. Το πρωί έπινε έναν «πράσινο» χυμό και ξεκινούσε την προπόνησή της, ενώ της επιτρεπόταν να φάει το αργότερο ως τις 4 το απόγευμα, οπότε χρειάστηκε να κάνει αρκετό fasting στο ενδιάμεσο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS