Μάθε τα πάντα για το Cyprus Fashion Fair

Μάθε τα πάντα για το Cyprus Fashion Fair

Μάθε τα πάντα για το Cyprus Fashion Fair

Δυο εβδομάδες πριν ξεκινήσει το Cyprus Fashion Fair ο Πάνος Γερολεμίδης, διοργανωτής του event, μιλάει για όλα όσα θα δούμε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή μόδας που θα διαρκέσει 3 ημέρες. Μας περιγράφει τι θα συμβεί στα fashion shows, ποιους γνωστούς σχεδιαστές θα συναντήσουμε από κοντά, τι θησαυρούς σε ρούχα και κοσμήματα θα ανακαλύψουμε, αλλά και ποιοι guests θα φιλοξενηθούν. Μάθετε γιατί κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτό το εντυπωσιακό τριήμερο.

Πότε αρχίζει και πότε τελειώνει το φετινό Cyprus Fashion Fair;

Το φετινό Cyprus Fashion Fair ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου και τελειώνει στις 2 Δεκεμβρίου.

Τι διαφορετικό θα έχει σε σύγκριση με πέρσι;

Φέτος θα δούμε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό στήσιμο στην αίθουσα και την πασαρέλα του Cyprus Fashion Fair. Οι χειμερινές δημιουργίες των σχεδιαστών και των καταστημάτων μας θα διακοσμούν τον χώρο, με προτάσεις και συλλογές που κανείς δεν θα βαρεθεί να βλέπει και να εξερευνά. Επίσης φέτος το Cyprus Fashion Fair στηρίζει το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά» και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό!

Ποιες ώρες θα μπορεί κανείς να το επισκεφτεί;

Οι πόρτες της έκθεσης ανοίγουν στις 10 το πρωί και κλείνουν στις 10 το βράδυ, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα φάσματα, γούστα και ηλικίες να μας επιισκεφτούν.

Ανά πόση ώρα θα υπάρχει fashion show;

Θα γίνονται 3-4 fashion shows στη διάρκεια της ημέρας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στο κέντρο της αίθουσας και κατά τις απογευματινές ώρες. Το πρόγραμμα θα υπάρχει αναρτημένο στα social media του Cyprus Fashion Fair και σε ανακοινώσεις μέσα στην αίθουσα του event.

Ποιοι θα είναι guests;

Φέτος έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τη μοναδική Άννα Χατζηγρηγορίου (Anice) και τον αγαπημένο Filep Motwary με ένα μοναδικό installation στον χώρο μας, που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Ποια καταστήματα και ποιους σχεδιαστές θα έχει την ευχέρεια να δει κανείς;

Φέτος στο Cyprus Fashion Fair θα έχουμε μαζί μας δημιουργίες από υπέρ ταλαντούχους σχεδιαστές και boutiques που παρουσιάζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, όπως Estemma, Fashion Makes Me Happy, Koukla Reborn, Passion For Italian Fashion, Wood Experience, The Robe Romance, Aetherium, Elena Andreou Jewelry, Theodora, Deme’s Creations, Stalo Markides, Cintre Boutique, Emblem, Studio Quattro, Anastasia Lardas, Bene Di Lusso, RATT, Hot & Posh, Plus For You, Mass Boutique, Nat’s Spa Center και άλλα.

Πόσοι σχεδιαστές θα φιλοξενηθούν;

Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε γύρω στα 30 καταστήματα, τα οποία πολύ επιλεκτικά προσθέσαμε στους εκθέτες μας!

Θα μπορεί κάποιος να βρει προσφορές σε ρούχα, κοσμήματα και άλλα αξεσουάρ;

Φυσικά, στην έκθεση εκτός από τις τελευταίες συλλογές, πολλά από τα μαγαζιά δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο να απολαύσει τα ψώνια του χωρίς κανένα άγχος, μιας και έχουν βάλει ειδικές προσφορές για το συγκεκριμένο 3ήμερο! Ιδιαίτερα καλές εκπτώσεις θα υπάρχουν στο κατάστημα της αγαπητής Ρίτας Αττάλα, η οποία θα συμμετέχει με Sample Sale, με πολύ χαμηλές τιμές.

Πώς θα κλείσει η τριήμερη γιορτή μόδας;

Η 3ήμερη αυτή γιορτή θα κλείσει την Κυριακή το βράδυ, 02/12, με ένα φανταστικό party για όλο τον κόσμο που θα βρίσκεται στην έκθεση με πρωταγωνιστή τον Hovig!

Πώς η εκδήλωση ενισχύει το ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά»;

Η εκδήλωση φέτος ενισχύει το ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Προσφέρουμε 1€ από το κάθε εισιτήριο και παράλληλα παραχωρούμε ένα περίπτερο όπου θα μπορείτε να βρείτε τις γνωστές αγαπημένες δημιουργίες του Ιδρύματος «Σοφία για τα παιδιά»!

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Omikron, Down Town, Like.com.cy

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *