Μαθητές από την Πάφο δημιούργησαν ένα συγκλονιστικό βίντεο κατά του bullying

Μαθητές από την Πάφο δημιούργησαν ένα συγκλονιστικό βίντεο κατά του bullying

Ένα συγκινητικό βίντεο, δημιουργία μαθητών του Γυμνασίου – Λυκείου Πολεμίου στην Πάφο, κάνει το γύρο του διαδικτύου και προσπαθεί να περάσει ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying.

Οι μαθητές του σχολείου, σε μια προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, έφτιαξαν ένα εκπληκτικό βίντεο με τίτλο «Αν ήμουν εσύ», στο οποίο τονίζεται πως ο θύτης, μπορεί την ίδια ώρα να είναι το θύμα.

Σε αυτό συμμετέχουν οι ίδιοι, με την ιστορία να αφορά ένα νεαρό κορίτσι που δέχεται εκφοβισμό από τους συμμαθητές της και φτάνει στο σημείο να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Το βίντεο αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στην κοινωνική μάστιγα που ονομάζεται bullying, η οποία σπείρει το μίσος και το ρατσισμό.

Το βίντεο αυτό εντάσσεται μέσα στα πλαίσια του «Fair Life», μιας κοινωνικής επιχείρησης που ξεκίνησε φέτος, στα πλαίσια ενός διαγωνισμού που προκήρυξε το Cyprus International Institute of Management, με θέμα «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα 2016», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Στόχος της «Fair Life» είναι η ευαισθητοποίηση κατά του ρατσισμού και η προώθηση της ισότητας και του σεβασμού μέσω της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Η “Fair Life” στοχεύει στην εύρεση καινοτόμων λύσεων και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων μέσα από τα οποία θα προωθούνται αντιρατσιστικά μηνύματα, στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της ρητορικής του μίσους του Συμβουλίου της Ευρώπης.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *