Με ανήλικες και ναρκωτικά στο όχημα του πιάστηκε ο youtuber Εύρος Δημητρίου

Με ανήλικες και ναρκωτικά στο όχημα του πιάστηκε ο youtuber Εύρος Δημητρίου

Με ανήλικες και ναρκωτικά στο όχημα του πιάστηκε ο youtuber Εύρος Δημητρίου

Νέες περιπέτειες με την Αστυνομία έχει ο γνωστός youtuber, Εύρος Δημητρίου, καθώς συνελήφθη την Κυριακή τα ξημερώματα στη Λεμεσό, για κατοχή ποσότητας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3 τα ξημερώματα αστυνομικοί που διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, ανέκοψαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος Δημητρίου.

Στο αυτοκίνητο του γνωστού youtuber επέβαιναν και δύο ανήλικες, 16 ετών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο όχημα ποσότητα κάναβης βάρους 5 γραμμαρίων συσκευασμένη σε τέσσερις πλαστικές συσκευασίες.

Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ο Δημητρίου οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 28χρονο και τις δύο ανήλικες στον Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Με δικηγόρο παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού ο Εύρος Δημητρίου

Ο Εύρος Δημητρίου συνελήφθη για την κατοχή ναρκωτικών, ενώ κατηγορήθηκε και για την οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και τέθηκε υπό κράτηση.

Αντίθετα, οι 16χρονες, αφού ανακρίθηκαν, αφέθηκαν ελεύθερες.

Ο Εύρος Δημητρίου απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία. Τον Ιανουάριο του 2017 είχε αναρτήσει βίντεο στο διαδίκτυο κατά τη στιγμή που δύο αστυνομικοί της Τροχαίας τον σταμάτησαν για έλεγχο, ρωτώντας συνέχεια τους αστυνομικούς «είναι ερώτηση ή διαταγή;».

Το συγκεκριμένο βίντεο είχε προκαλέσει σάλο, αλλά και έρευνα της Αστυνομίας που έθεσε θέμα ενδεχόμενης παραβίασης προσωπικών δεδομένων των μελών της τόσο με την καταγραφή στο βίντεο, όσο και με τη δημοσίευσή του.

Πηγή : philenews.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *