Με αυτή την παρουσιάστρια θα κάνει εκπομπή ο Δώρος Παναγίδης! (εικόνες)

Με αυτή την παρουσιάστρια θα κάνει εκπομπή ο Δώρος Παναγίδης! (εικόνες)

Με αυτή την παρουσιάστρια θα κάνει εκπομπή ο Δώρος Παναγίδης! (εικόνες)

Ένα νέο επαγγελματικό βήμα έκανε ο Δώρος Παναγίδης, αφού δέχτηκε πρόταση από το Epsilon για να είναι στην ομάδα της νέας καλοκαιρινής εκπομπής.

Παρουσιάστρια της εκπομπής θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μίλησε για την μετακίνησή της στο Epsilon αποκαλύπτοντας όσα θα δούμε στη νέα εκπομπή. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Δώρο Παναγίδη και τον ρόλο που θα έχει εκείνος στην εκπομπή της.

Θέλω να μου πεις πως ήρθε η πρόταση από το Epsilon και τι ήταν αυτό που σε έκανε να την αποδεχθείς;

«Μίλησα με τους ανθρώπους του καναλιού, κάναμε δύο ραντεβού και συμφωνήσαμε. Το Epsilon Tv είναι σε φάση ανανέωσης του προγράμματος του και επενδύει σε καινούργια πρόσωπα. Παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον για να συνεχίσουμε τη συνεργασία και τον χειμώνα. Οπότε επέλεξα αυτό που θεώρησα καλύτερο»

«Splash» από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. Θέλω να μου περιγράψεις τι θα δούμε στο καλοκαιρινό πρωινό πρόγραμμα του Epsilon Tv, την ώρα που θα βγαίνει στον αέρα, τη διάρκεια του και το ύφος της εκπομπής;

«Μια καινούρια ομάδα από φρέσκα πρόσωπα που στοχεύει να διασκεδάσει τον τηλεθεατή και να γεμίσει τα πρωινά του καλοκαιριού του. Το ύφος της εκπομπής θα είναι ανάλαφρο, ψυχαγωγικό αλλά και με την απαραίτητη ενημέρωση. Με τα παιδιά που θα συνεργαστούμε είμαστε κοντά ηλικιακά και έχουμε όλοι πολύ καλή διάθεση! θα είμαστε μαζί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, τον Δώρο Παναγίδη και την Έλενα Κρεμλίδου όλο το καλοκαίρι και θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να ξυπνάτε όμορφα και με χαρούμενη διάθεση τα πρωινά σας»

Αλήθεια, ο Δώρος Παναγίδης από το «Power of love» πώς επιλέχθηκε να είναι μέλος της πρωινής παρέας;

«Ο Δώρος είναι μια έκπληξη! Τον έχω συμπαθήσει αρκετά! Είναι άτομο που σκέφτεται πριν μιλήσει και ο κόσμος τον έχει αγαπήσει αρκετά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα! Αυτό από μόνο του λέει πολλά» αποκάλυψε στο tvέθνος.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *