ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

BEAUTYHAIR & NAILSΜε αυτό το υλικό θα βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο...

Με αυτό το υλικό θα βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν πιο γρήγορα

Κάνοντας μια αναζήτηση και αναδρομή στο παρελθόν θα ανακαλύψεις ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν πολλά υλικά της φύσης για beauty σκοπούς. Βλέπεις, τότε δεν είχαν ούτε εξειδικευμένο conditioner για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, ούτε σαμπουάν που χαρίζει απαλότητα στην τρίχα.

Ένα από αυτά τα μυστικά ομορφιάς αιώνων, που χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα, είναι το ρυζόνερο. Η ιστορία του ξεκινά στην αρχαία Ιαπωνία, όταν οι κυρίες το χρησιμοποιούσαν για να δυναμώσουν τα μαλλιά τους και να χαρίσουν λάμψη στην τρίχα τους. Και ήδη στη σημερινή εποχή το νερό από ρύζι χρησιμοποιείται από πανάκριβα brands σε φόρμουλες μαλλιών. Απίστευτο; Κι όμως, αληθινό.

Τι πρέπει να κάνεις:

Πάρε λίγο ρύζι και ξέπλυνέ το σε νερό. Στη συνέχεια, βράσε το για περίπου είκοσι λεπτά.

Αφού το βράσεις, σούρωσε το ρύζι και κράτα το νερό σε ένα βαζάκι μέχρι να κρυώσει.

Μόλις κρυώσει μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Πώς; Μετά το λούσιμο με σαμπουάν και conditioner, βάλε στις άκρες των μαλλιών σου λίγο ρυζόνερο, κάνε απαλό μασάζ και άσε το να δράσει για 4-5 λεπτά. Εν συνεχεία, ξέπλυνε με δροσερό νερό.

Αν σου περισσέψει ρυζόνερο, βάλε το μέσα στο βάζο και στο ψυγείο και εκεί μπορείς να το διατηρήσεις για τέσσερις μέρες. Μπορείς να χρησιμοποιείς το ρυζόνερο μία με δύο φορές την εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS

Fried Rice