Με νερό από τον ποταμό Ιορδάνη βαπτίστηκε σε μυστική τελετή η Μέγκαν Μαρκλ (εικόνες)

Με νερό από τον ποταμό Ιορδάνη βαπτίστηκε σε μυστική τελετή η Μέγκαν Μαρκλ (εικόνες)

Με νερό από τον ποταμό Ιορδάνη βαπτίστηκε σε μυστική τελετή η Μέγκαν Μαρκλ (εικόνες)

Σε μία μυστική τελετή και έχοντας στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Χάρι βαφτίστηκε και επισήμως την Τρίτη η Μέγκαν Μαρκλ.

Η βάφτιση έγινε στην «βασιλική εκκλησία» (Royal Chapel) το απόγευμα της Τρίτης, ενώ την λειτουργία έκανε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο hens party της Μέγκαν Μαρκλ είναι γεγονός – Δείτε πού έγινε! (εικόνες)

Η Μέγκαν Μαρκλ βαπτίστηκε και ασπάστηκε την αγγλικανική εκκλησία με νερό από τον Ιορδάνη ποταμό, ενώ η λειτουργία διήρκεσε 45 λεπτά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στην τελετή παρευρέθηκε μόνο ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ, αλλά όχι ο Γουίλιαμ με την Κέιτ και η Βασίλισσα Ελισάβετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι επίσημο! Αυτό το συγκρότημα θα τραγουδήσει στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Μάλιστα η επιλογή του συγκεκριμένου αρχιεπισκόπου έγινε από την ίδια την Μέγκαν Μαρκλ, καθώς ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι είχε αναλάβει το έργο να την μυήσει στην αγγλικανική εκκλησία.

«Νονοί» της Μέγκαν ήταν μια φίλη της και άλλο ένα άτομο ενώ στην τελετή δεν έδωσαν το «παρών», σύμφωνα με το δημοσίευμα, ούτε οι γονείς της.

Να σημειωθεί πως η βάφτιση της Μέγκαν Μαρκλ ήταν μία από τις προτεραιότητες που έπρεπε να τακτοποιήσει το ζευγάρι, προκειμένου να παντρευτεί στις 19 Μαΐου.

Βέβαια σύμφωνα με το πρωτόκολλο η ίδια δεν ήταν αναγκασμένη να μυηθεί την αγγλικανική εκκλησία, ωστόσο μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον Πρίγκιπα Χάρι, η Μαρκλ έκανε σαφές πως θα βαφτιστεί έτσι ώστε να δείξει την πίστη της στην Βασίλισσα και στον ρόλο της ως επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας.

 

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *