Με συγκίνηση ο Τάσος Τρύφωνος αποχαιρέτησε τον Πιο Αδύναμο Κρίκο- Αποκάλυψε τι του είχε πει η Έλενα Ακρίτα

Με συγκίνηση ο Τάσος Τρύφωνος αποχαιρέτησε τον Πιο Αδύναμο Κρίκο- Αποκάλυψε τι του είχε πει η Έλενα Ακρίτα

Με συγκίνηση ο Τάσος Τρύφωνος αποχαιρέτησε τον Πιο Αδύναμο Κρίκο- Αποκάλυψε τι του είχε πει η Έλενα Ακρίτα

Το τελευταίο γύρισμα για τη σεζόν είχε την Παρασκευή ο Πιο Αδύναμος Κρίκος. Ο παρουσιαστής του ΡΙΚ Τάσος Τρύφωνος με μια ανάρτησή του στο instagram ευχαρίστησε το ΡΙΚ και τον κοινό που τον στήριξε και ανανέωσε το ραντεβού της εκπομπής για τον Σεπτέμβρη.

O Tάσος Τρύφωνος αποκάλυψε ότι όταν του προτάθηκε η παρουσίαση του θρυλικού παιχνιδιού του BBC, το οποίο έχει προβληθεί μέχρι σήμερα σε πάνω από 55 χώρες (ανάμεσα τους Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ισπανία ) αγχώθηκε για το πως θα «αναμετρηθεί» με όλο αυτό. Άλλωστε είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται επί το πλείστον στον παρουσιαστή. Ο ίδιος κράτησε την πολύτιμη συμβουλή της Ελενας Ακρίτα «να είσαι ο εαυτός σου, κάντο δικό σου».

It’s a wrap!!! Χθες ολοκληρώσαμε το τελευταίο γύρισμα της σεζόν για τον ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για το ΡΙΚ και για μένα προσωπικά που κερδήθηκε 100% χάρη στην αγάπη των τηλεθεατών που θέλω να ευχαριστήσω θερμά και πάνω απ όλους .Όταν μου προτάθηκε η παρουσίαση του θρυλικού παιχνιδιού του BBC , το οποίο έχει προβληθεί μέχρι σήμερα σε πάνω από 55 χώρες (ανάμεσα τους Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ισπανία και φυσικά Ελλάδα με την μοναδική @elenaakrita ) αγχώθηκα για το πως θα «αναμετρηθώ» με όλο αυτό. Άλλωστε είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται επί το πλείστον στον παρουσιαστή. Κράτησα την πολύτιμη συμβουλή της Ελενας Ακρίτα «να είσαι ο εαυτός σου, κάντο δικό σου». Δεν μπορούσα να φανταστώ ούτε και στις πιο αισιοδοξες μου σκέψεις τη μεγάλη επιτυχία τόσο στα νούμερα τηλεθέασης αλλά ούτε και στο πόσο θα «περνούσε» στον κόσμο και στην καθημερινή μας ζωή καθιστώντας τον «πιο αδύναμο κρίκο» ως το απόλυτο τηλεοπτικό hit της σεζόν . Ευχαριστώ θερμά τη διεύθυνση του ΡΙΚ, το ΔΣ και όλους στη δημόσια ραδιοτηλεόραση που στήριξαν το τηλεπαιχνίδι και απέδειξαν ότι παρά τα όσα έχουμε συνηθίσει να λέγονται και να γράφονται «ναι, το ΡΙΚ μπορεί». Η ομάδα παραγωγής του ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΚΡΙΚΟΥ «έδεσε» αρμονικά και έβγαλε εις πέρας ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο project καλύτερα απ ότι μπορούσα να φανταστώ. 160 επεισόδια , ατέλειωτες ώρες γυρισμάτων και πάνω από 1,000 παίκτες . Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ μοίρασε επίσης πάνω από 40,000 σε περίπου 30 φιλανθρωπικές οργανώσεις, σωματεία και συλλόγους βοηθώντας το έργο τους. @klitosklitou και Μόνικα Φανουρίου σας ευχαριστώ πολύ γιατί χωρίς εσάς τίποτα δεν θα γινόταν . Επαναλαμβάνω την ευγνωμοσύνη μου στους Κύπριους τηλεθεατές για την αγάπη που μας έδειξαν καθιστώντας τον ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι των Κυπρίων. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται καθημερινά στις 7 μ.μ στο ΡΙΚ1 μέχρι 1η Ιουνίου. Από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου θα προβάλλεται καθημερινά σε επανάληψη στις 9.10 μ.μ στο ΡΙΚ1 και είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα ανακαλύψετε για πρώτη φορά το τηλεπαιχνίδι μέσα από τις επαναληψεις των επεισοδίων. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για τη δεύτερη σεζόν !!! Σας ευχαριστώ . #opioadinamoskrikos #rik1 #tv #cyprustv #tasostryfonos

A post shared by Tasos Tryfonos (@tasostrifonos) on

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *