Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι βροχές;

Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι βροχές;

Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι βροχές;

Την Τετάρτη θα «μυρίσει» καλοκαίρι στη Λευκωσία αφού σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας δεν θα βρέξει, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες μέρες.

Η αστάθεια στα ορεινά και στο εσωτερικό θα συντηρηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη από την ασθενή χαμηλή πίεση και την ασταθή αέρια μάζα που επηρεάζουν την περιοχή της Κύπρου.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νότια. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευματινές ώρες αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευματινές ώρες πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Πηγή : Φιλελεύθερος

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *