Μεγάλη διάκριση για την Κύπρο

Μεγάλη διάκριση για την Κύπρο

Μεγάλη διάκριση για την Κύπρο

Οι νέοι της Κύπρου συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους στο εξωτερικό με τα επιτεύγματά τους.

Ο Στέφανος Ξιναρής, σε ηλικία μόλις 23 ετών κατάφερε να ολοκλήρωση το ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης του WSET (Wine & Spirit Education Trust) στο Λονδίνο, λαμβάνοντας το WSET Level 4 Level Diploma in Wine & Spirit.

Το Wine & Spirit Education Trust προσφέρει παγκοσμίως αναγνωρισμένη εκπαίδευση και διακρίσεις σε κρασιά, οινοπνευματώδη ποτά, επαγγελματίες και λάτρεις τουχώρουαπό το 1969.

Το WSET με έδρα του το Λονδίνο, θεωρείται το καλύτερο εκπαιδευτικό ινστιτούτο για το κρασί και τα αλκοολούχα ποτά γενικότερα.

Μόνο 9000 άτομα – περίπου – από όλο τον κόσμο έχουν εξασφαλίσει μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο δίπλωμα.

Ο Στέφανος Ξιναρής (δεξιά) μαζί με τον Gerard Basset (αριστερά)

Ο Στέφανος, είναι από τους νεότερους σε ηλικία που κατάφερε ποτέ να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Σε ηλικία 18 ετών, παράλληλα με το σχολείο και αργότερα τη στρατιωτική του θητεία, πήγαινε στο Λονδίνο και παρακολουθούσε τα μαθήματα του WSET.

Ολοκληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία μεταβαίνει στο Brighton University, όπου και σπουδάζει Wine Business και ταυτόχρονα παρακολουθεί και τα μαθήματα του WSET.

Στις 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Guildhallστο Λονδίνο η τελετή αποφοίτησης όπου ο Στέφανος, έλαβε το WSET Level 4 Level Diploma in Wine & Spirit – το ανώτατο επίπεδο εκπαίδευσης του WSET.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *