Μελίνα Ασλανίδου – Βασίλης Μουντάκης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Μελίνα Ασλανίδου – Βασίλης Μουντάκης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Μελίνα Ασλανίδου – Βασίλης Μουντάκης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!
Φωτογραφία: ndp photos - Νίκος Δρούκας

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και αιτία είναι ο μελαχρινός και γοητευτικός Βασίλης. Η Μελίνα Ασλανίδου είναι ερωτευμένη και ο φωτογραφικός φακός την «κλίκαρε» για πρώτη φορά σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ με τον αγαπημένο της!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όπου ο Βασίλης ζει και εργάζεται, διατηρώντας δικό του κομμωτήριο. Η έλξη τους ήταν από την πρώτη στιγμή δυνατή και η σχέση γρήγορα «έδεσε», γι’ αυτό και αμφότεροι ταξιδεύουν συχνά, προκειμένου να περνούν όσο περισσότερες ώρες μπορούν μαζί.

Το περασμένο Σάββατο ήταν η σειρά του Βασίλη, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του στην πρεμιέρα της στη μουσική σκηνή «Βοτανικός Plus» και στην παράσταση «Με φωνάζουν με το μικρό μου», στην οποία συμμετέχουν οι Koza Mostra και ο Μιχάλης Μαρίνος. Χωρίς να πάρει ούτε λεπτό τα μάτια του από επάνω της, τη χειροκροτούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, εκφράζοντάς της την αγάπη και το θαυμασμό του.

Την επόμενη μέρα, απογευματάκι Κυριακής, το ζευγάρι μαζί με τους καλούς φίλους της τραγουδίστριας, Ιωσήφ Μαρινάκη και Χρύσα Καλπάκη, διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός», με το πρόγραμμα του Γιάννη Πάριου και της Ελένης Βιτάλη. Μάλιστα, η Μελίνα Ασλανίδου επισκέφτηκε τα καμαρίνια και γνώρισε τον αγαπημένο της στην Ελένη Βιτάλη, δίνοντας έτσι το μήνυμα ότι, πράγματι, είναι πολύ ξεχωριστός για εκείνη.

Πηγή : Περιοδικό Hello! τεύχος 100

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *