Μέρες Ιταλικού Κινηματογράφου

Μέρες Ιταλικού Κινηματογράφου

Μέρες Ιταλικού Κινηματογράφου

Μερικές από τις ωραιότερες ιταλικές κινηματογραφικές παραγωγές των τελευταίων χρόνων προβάλλονται στο Θέατρο Ριάλτο. Το επίσημο άνοιγμα του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου με την ταινία L’Esodo του ανερχόμενου Ciro Formisano, ο οποίος και θα παρευρεθεί στην προβολή μαζί με την ηθοποιό Daniela Poggi.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί επίσης ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Vittorio Taviani, ενός από τους μεγαλύτερους Ιταλούς σκηνοθέτες, με την προβολή της τελευταίας του ταινίας “Una questione privata” (Ένα προσωπικό ζήτημα) την οποία σκηνοθέτησε μαζί με τον αδελφό του Paolo.

Διοργανώνεται από την πρεσβεία της Ιταλίας, σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία παραγωγής IMAGO, το Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό και το Κινηματοθέατρο Πάνθεον στη Λευκωσία.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου: 19:00 L’esodo, 21:00 Amori che non sanno stare al mondo. Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου: 19:00 Nove lune e mezza. 21:00 Parlami di Lucy. Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου: 19:00 Non è un paese per giovani. 21:00 Una questione private.

Είσοδος ελεύθερη, 77777745.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *