Μαίρη Τσώνη: Η κλήση στο ΕΚΑΒ και τα τελευταία της λόγια

Μαίρη Τσώνη: Η κλήση στο ΕΚΑΒ και τα τελευταία της λόγια

Μαίρη Τσώνη: Η κλήση στο ΕΚΑΒ και τα τελευταία της λόγια

Ο θάνατος της Μαίρης Τσώνη έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς κανείς δεν περίμενε η ταλαντούχα ηθοποιός να φύγει σε τόσο μικρή ηλικία. Πολλοί δεν πίστεψαν την αρχική είδηση, θεωρώντας πως είναι ένα ακόμη hoax του διαδικτύου, όμως τα δυσάρεστα νέα ήταν γεγονός.

Η 30χρονη άφησε την τελευταία της πνοή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά σε φίλους και συναδέλφους. Μάλιστα το ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει πως σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που είχε η Αστυνομία, χθες η ηθοποιός κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας βοήθεια. «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε…» φαίνεται να είπε στο τηλέφωνο ζητώντας το ασθενοφόρο να πάει στο σπίτι στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής οι τραυματιοφορείς μπήκαν στο σπίτι που βρισκόταν η Μαίρη και διαπίστωσαν πως είχε εκπνεύσει από αίτια που δεν συνάδουν με εγκληματική ενέργεια ή κάτι περίεργο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι συγγενείς της θα ζητήσουν να γίνει νεκροτομή στη σορό της ηθοποιού για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Πηγή : peoplegreece.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *