Μέσα στο απίστευτο σπίτι της Sharon Stone! (εικόνες)

Μέσα στο απίστευτο σπίτι της Sharon Stone! (εικόνες)

Μέσα στο απίστευτο σπίτι της Sharon Stone! (εικόνες)

Το περιοδικό Architectural Digest βρέθηκε στο σπίτι της Sharon Stone και απέσπασε φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι της, όπου διαμένει μαζί με τους τρεις γιους της, Roan, 17, Laird, 12, και Quinn, 11 ετών.

«Αυτό το σπίτι έχει τη δική του φωνή, σχολίασε η Stone, μολις καταλάβαμε τη γλώσσα του design, η διαδικασία έγινε πολύ πιο εύκολη!». Ανοίγοντας τις πόρτες στο περιοδικό, η η 60χρονη ηθοποιός μίλησε για τη διαδικασία διακόσμησης της έπαυλης (την οποία αγόρασε όταν ήταν ακόμα υπό κατασκευή πριν από 25 χρόνια), αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα πιο προφυλαγμένο σπίτι, λίγο καιρό μετά τη μεγάλη επιτυχία της με την ταινία «Βασικό Ένστικτο».

 

«Ξαφνικά, άρχισα να έχω παρανοϊκούς stalkers να παρακολουθούν όλη μέρα το σπίτι μου. Η αστυνομία ήταν συνεχώς απ’ έξω. Κάποια στιγμή, μου είπαν να βάλω μερικά πράγματα σε μια βαλίτσα για να με μεταφέρουν σε ένα ξενοδοχείο. Κατάλαβα ότι έπρεπε να βρω ένα καινούργιο σπίτι, με περίφραξη και πύλη» είπε.

Όσο για τη διακόσμηση του σπιτιού, η ίδια αποκάλυψε ότι συνεργάστηκε με έναν ειδικό στις ανακαινίσεις… κάστρων και μάλιστα μετέφερε με τη βοήθειά του τα πλακάκια από ένα κάστρο στην Ελβετία για να επαναδημιουργήσει το ίδιο ακριβώς πάτωμα! Επίσης, συνδύασε αντίκες με πιο μοντέρνα κομμάτια και επένδυσε σε ιδιαίτερα έργα Τέχνης, για να δώσει στην έπαυλη μια σοφιστικέ και νοσταλγική αύρα που να αποπνέει, όπως η ίδια σχολίασε, «ιστορία».

 

Πηγή : Like.com.cy/ queen.gr

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *