ΜΟΔΑFASHION NEWSMet Gala 2021: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη λαμπερή βραδιά

Met Gala 2021: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη λαμπερή βραδιά

Η μεγαλύτερη βραδιά μόδας, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη. 

Το Met Gala επέστρεψε και τα φλας πήραν φωτιά στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης. Η όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ήταν γεμάτη πολυτέλεια, μόδα, εντυπωσιακές δημιουργίες, αίγλη και πολλά φλας.

Το κορυφαίο fashion event επέστρεψε και πρόκειτα για μία φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία βρίσκονται εκπρόσωποι της μόδας, του αθλητισμού και των τεχνών για να γιορτάσουν και να στηρίξουν την έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Είναι η αντίστοιχη βραδιά των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, αλλά στον κόσμο της μόδας. Το φετινό κεντρικό θέμα του Met Gala ήταν η αμερικάνικη μόδα. Ο Άντριου Μπόλτον, επιμελητής του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET), δήλωσε σχετικά στη Vogue:

«Πραγματικά πιστεύω ότι η αμερικάνικη μόδα βρίσκεται σε περίοδο αναγέννησης. Νομίζω ότι ιδίως οι νέοι σχεδιαστές, βρίσκονται στην πρωτοπορία των συζητήσεων σχετικά με τη διαφορετικότητα, την ένταξη, τη βιωσιμότητα και τη συνειδητή δημιουργικότητα, πολύ περισσότερο από τους Ευρωπαίους ομολόγους τους, ίσως με εξαίρεση των βρετανών σχεδιαστών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα των καλεσμένων δεν ανακοινώνονται δημόσια και η λίστα έχει πάντα την έγκριση της «σιδηράς κυρίας» της μόδας, Άννα Γουίντουρ.

Στο κόκκινο χαλί φέτος παρευρέθηκαν λιγότεροι προσκεκλημένοι, εξαιτίας των οδηγιών για την πανδημία, ωστόσο πολλές ήταν οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν με τα φλας να έχουν πάρει φωτιά.

View this post on Instagram

A post shared by Kim (@thekimbino)

View this post on Instagram

A post shared by kenny (@kendalljennerr2)

View this post on Instagram

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS