Μετά την καταρρίχηση από 30 μέτρα, σειρά έχει το αλεξίπτωτο για τον Γιώργο Τίρρη

Μετά την καταρρίχηση από 30 μέτρα, σειρά έχει το αλεξίπτωτο για τον Γιώργο Τίρρη

Μετά την καταρρίχηση από 30 μέτρα, σειρά έχει το αλεξίπτωτο για τον Γιώργο Τίρρη

Θυμάστε τον Γιώργο Τίρρη; Ναι, τον βιοπαλαιστή έφεδρο ΛΟΚατζή που λόγω ενός ατυχήματος στις οικοδομές πριν κάποια χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι και πρόσφατα καταρριχήθηκε με το τροχοκάθισμά του από ύψος 30 μέτρων.

Αυτό συνέβη πριν λίγες εβδομάδες στον πύργο εκπαίδευσης στο Σταυροβούνι, όπου εκπαιδεύονται οι καταδρομείς. Μέσω του επιτεύγματος αυτού, ο 28χρονος έγινε πασίγνωστος και είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρχει άτομο που να μην άκουσε για τον Γιώργο Τίρρη.

Βέβαια, ο Τίρρης έχει στο ενεργητικό του και κάποια άλλα σπουδαία επιτεύγματα του παρελθόντος, όπως η δύο φορές ανάδειξή του ως πρωταθλητής στο Men’s Body Building Wheelchair.

Πάντως, η καταρρίχησή από τον πύργο εκπαίδευσης των καταδρομέων δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση για τον Γιώργο, εάν -όπως δήλωσε πρόσφατα στον συνάδελφο Νέαρχο Κυπριανού στον «Φιλελεύθερο»- δεν διατηρείτο σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, λόγω των ασχολιών του με άλλα είδη γυμναστικής.

Και όσοι νομίζετε πως η καταρρίχησή του ήταν το κερασάκι στην τούρτα, όσον αφορά στα επιτεύγματά του, λανθάνεστε. Γιατί; Επειδή ο Τίρρης προετοιμάζεται για ένα άλλο μεγάλο κατόρθωμα. Πολύ μεγαλύτερο από την καταρρίχησή του απ’ τον πύργο εκπαίδευσης.

Ποιο; Στοχεύει σε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο από ύψος 10.000 ποδών με τη βοήθεια μονίμων στελεχών της 31 Μοίρας Καταδρομών (Ζύγι). Αυτή την περίοδο ο Τίρρης προετοιμάζεται τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά για να επιχειρήσει αυτό το εγχείρημα και αδημονεί σαν τρελός να νιώσει την αδρεναλίνη που θα του προσφέρει αυτή η ελεύθερη πτώση.

Επίσης, ο Τίρρης μας ανέφερε πως δεν έχει μόνο την ελεύθερη πτώση στο μυαλό του. «Ετοιμάζομαι με μια ομάδα για να τρέξω σε αγώνα ταχύτητας. Ετοιμάζουμε ένα ειδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, τροποποιημένο για να μπορώ να το οδηγώ, προκειμένου να συμμετάσχω στον αγώνα ταχύτητας», μας αποκάλυψε.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το γεγονός πως ο Τίρρης εδώ και κάποια χρόνια είναι καθηλωμένος σε τροχοκάθισμα, δεν στάθηκε ικανό να του στερήσει τη χαρά και την ικανοποίηση να συνεχίσει να κάνει πράγματα που του αρέσουν και τον γεμίζουν.

Και παρόλο που έχει απαλλαγεί από την υποχρέωση να παρουσιάζεται στην εφεδρεία συμμετέχει εθελοντικά σε κάποιες δραστηριότητες της μονάδας του. Αυτό για τον 28χρονο αποτελεί μια ευκαιρία για να βρίσκεται και να τα λέει με φίλους και γνωστούς από τον στρατό.

Προτού καθηλωθεί στο τροχοκάθισμα ασχολείτο με τις πολεμικές τέχνες. Μετά το ατύχημα αποφάσισε να στραφεί σε άλλες μορφές γυμναστικής. «Πλέον ασχολούμαι με το body bulding, την άρση βαρών σε πάγκο και με το cross fit», ανέφερε επίσης στον «Φ».

Πηγή : Πηγή: goalphilenews.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *