Μετά τους «9 μήνες» η MI.NE Productions επιστρέφει με 5 υποσχόμενες προτάσεις

Μετά τους «9 μήνες» η MI.NE Productions επιστρέφει με 5 υποσχόμενες προτάσεις

Μετά τους «9 μήνες» η MI.NE Productions επιστρέφει με 5 υποσχόμενες προτάσεις

Μετά το τέλος των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς «9 Μήνες», η οποία προβαλλόταν για δύο συνεχόμενες σεζόν σε Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρία MI.NE PRODUCTIONS του Κύπριου παραγωγού Γιώργου Μιχαήλ, μπαίνει δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο την επόμενη σεζόν, έχοντας στα χέρια της πέντε υποσχόμενες προτάσεις.

Πρόκειται για δύο κωμωδίες, μια κομεντί, ένα καθημερινό δράμα καθώς και μια πρωτότυπη σειρά με γυρίσματα σε Ρώμη, Λονδίνο, Αθήνα και Πάφο η οποία για πρώτη φορά μπαίνει στο χάρτη των τηλεοπτικών παραγωγών.

Τα σενάρια των σειρών υπογράφουν, μεταξύ άλλων, οι Αλέξανδρος Ρήγας, Ντέλα Φώσκολου και Έλενα Χριστοφόρου.

Στους βασικούς ρόλους στις σειρές αναμένεται να δούμε μεγάλα ονόματα όπως οι: Χρύσα Ρώπα, Γιάννης Βούρος, Γιώργος Νινιός, Φαίη Ξυλά, Μέμος Μπεγνής, Κώστας Καζάκος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιάννης Ποιμενίδης, Σωτήρης Καλυβάτσης, Ευγενία Σαμαρά και άλλοι.

Η εταιρία παραγωγής έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με Κύπριους ηθοποιούς -έχουν διαρρεύσει τα ονόματα του Τόνι Δημητρίου και του Σοφοκλή Κασκαούνια- ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια για το δυναμικό come back ηθοποιών των δεκαετιών του ‘80 και του ‘90 όπως η Χριστίνα Παππά, ο Στηβ Ντούζος, ο Βασίλης Κούκουρας, ο Γιάννης Σαββιδάκης και ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή η MI.NE PRODUCTIONS ολοκληρώνει τα γυρίσματα των τηλεοπτικών της προτάσεων εξ ολοκλήρου στην Αθήνα.

Όπως μαθαίνουμε, μια από τις σειρές γίνεται σε συνεργασία με τον γνωστό παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών επιτυχιών Στράτο Μαρκίδη, σε σενάριο Δημήτρη Αποστόλου.

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο συνεργασίας και με δεύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής για την υποβολή και έκτης πρότασης που αφορά σε εβδομαδιαία σειρά.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *