ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

ΜΟΔΑΤΑΣΕΙΣMetallic trend: Η Μαρία Κορτζιά φόρεσε την απόλυτη τάση της σεζόν (pic)

Metallic trend: Η Μαρία Κορτζιά φόρεσε την απόλυτη τάση της σεζόν (pic)

αι ποια γυναίκα δε αγαπά τη λάμψη; Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ μπορεί να προσθέσει λάμψη ακόμα και στο πιο απλό και basic σύνολο μας και να μας φτιάξει αμέσως τη διάθεση. Φυσικά, για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις υπάρχουν οι παγέτες και τα glittery υφάσματα που μας βοηθούν να αναδείξουμε την πιο λαμπερή πλευρά του εαυτού μας.

Ευτυχώς για εμάς, οι τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020 περιέχουν πολλή λάμψη και λαμπερά στοιχεία. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μάλιστα είναι τα metallic. Παντελόνια, φορέματα και φούστες, ολόσωμες φόρμες, αλλά και αξεσουάρ όπως οι τσάντες και τα παπούτσια στις πιο ιδιαίτερες metallic αποχρώσεις είναι η νέα fashion εμμονή των it girls. Εάν θέλετε να υιοθετήσετε και εσείς αυτό το trend, τα παραπάνω styling tips θα σας βοηθήσουν.

Η Μαρία Κορτζιά φόρεσε τις μπότες που θέλουμε όλες να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας φέτος. Η ίδια επέλεξε να τις φορέσει με ένα casual top και με αυτό το τρόποδημιούργησε το απόλυτο street style για τις φθινοπωρινές μας βόλτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS