Μια «Αγάπη Φωτιά» για τους EMIGRE

Μια «Αγάπη Φωτιά» για τους EMIGRE

Μια «Αγάπη Φωτιά» για τους EMIGRE

Το «Αγάπη Φωτιά» έχει «άρωμα» από τις παλαιότερες στιγμές των EMGRE.

Γεμάτη έντονα συναισθήματα και πλούσιες μελωδίες είναι η δισκογραφική επιστροφή των EMIGRE. Το νέο τους digital single «Αγάπη Φωτιά» μας παρουσιάζει τα διαφορετικά πρόσωπα της αγάπης.

Οι EMIGRE δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο του 1998. Με το φρέσκο ήχο, τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις και τη συνθετική καθοδήγηση του δημιουργού και κιθαρίστα Γιάννη Χανιωτάκη, το συγκρότημα λάνσαρε μία νέα πρόταση στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας.

«Émigré» σημαίνει μετανάστης. Λίγο το παρατσούκλι του ιθύνοντος νου του συγκροτήματος από το σχολείο (καθώς το μυαλό «μετανάστευε»), λίγο ένας στίχος του Μάλαμα που τρύπωσε στην καρδιά («της ξενιτιάς η αγκαλιά είναι η πιο μεγάλη») και η γέννηση των EMIGRE κατοχυρώθηκε στα πρώτα demos.

Στο νέο τους τραγούδι «Αγάπη Φωτιά», που είναι το αποτέλεσμα τις συνεργασίας τους με την καταξιωμένη στιχουργό Ρεβέκκα Ρούσση, οι EMIGRE καταφέρνουν να αναπροσδιορίσουν τα επιτυχημένα χαρακτηριστικά του ήχου τους και μας προτείνουν μια δημιουργία γεμάτη γλυκιά μελαγχολία και φρεσκάδα.

Ενορχηστρωτικά έχει άρωμα από παλαιότερες στιγμές του συγκροτήματος, με παραγωγή που εμπεριέχει σύγχρονα στοιχεία, υπέροχες μελωδίες και όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Με το νέο τους τραγούδι «Αγάπη Φωτιά», που συνοδεύεται από ένα music video σε σκηνοθεσία One Frame, οι EMIGRE μας διηγούνται πως η αγάπη αλλάζει… και γίνεται φωτιά.

Κυκλοφορεί από την Plus Rec και την Panik Records.

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *