Μια εβδομάδα γεμάτη αρώματα καφέ από τη Nespresso και το ξενοδοχείο Four Seasons

Μια εβδομάδα γεμάτη αρώματα καφέ από τη Nespresso και το ξενοδοχείο Four Seasons

Μια εβδομάδα γεμάτη αρώματα καφέ από τη Nespresso και το ξενοδοχείο Four Seasons

Από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου το Colors Cafe του ξενοδοχείου Four Seasons φέρνει για πρώτη φορά έναν μοναδικό θεσμό φιλοξενώντας την Εβδομάδα Καφέ που υπογραφεί η Nespresso, η κορυφαία εταιρεία καφέ που διατηρεί συνεργασίες με τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Τιμώντας μία συνεργασία που μετρά 10 χρόνια, η Nespresso και το ξενοδοχείο Four Seasons δημιουργούν για μία εβδομάδα ένα συλλεκτικό μενού συνταγών καφέ που θα προσφέρονται στο Colors Cafe του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα, από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου, οι ένοικοι και επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στο Colors Cafe τη μόνιμη σειρά Εκλεκτών Ποικιλιών της Nespresso μέσα από πρωτότυπες ζεστές και κρύες συνταγές καφέ και απολαυστικά Nespresso – based cocktails που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Καφέ, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου ένα ξεχωριστό δείπνο με άρωμα καφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Vivaldi by Mavrommatis, όπου το κοινό θα απολαύσει πιάτα υψηλής γαστρονομίας με πρωταγωνιστή τον καφέ Nespresso από τον Executive Chef του Four Seasons και Ambassador Chef της Nespresso στην Κύπρο, Πανίκο Χατζηττοφή. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για το δείπνο μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο ξενοδοχείο Four Seasons στο τηλέφωνο 25 – 858000.

Ο Βάσσος Ηλιάδης, Γενικός Διευθυντής της Vassos Eliades Ltd, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Nespresso στην Κύπρο, δήλωσε: «Γιορτάζουμε τα 10 χρόνια παρουσίας της Nespresso στο ξενοδοχείο Four Seasons, δημιουργώντας έναν μοναδικό θεσμό με πρωταγωνιστή τον καφέ. Τιμούμε με αυτό τον τρόπο μία συνεργασία που βασίζεται στο κοινό μας πάθος, να προσφέρουμε πάντα ξεχωριστές εμπειρίες στους καταναλωτές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, καινοτομία και δημιουργούν αναμνήσεις. »

          

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *