Μια συνεργασία Marshmello & Cardi B μπορεί να σκάσει ανά πάσα στιγμή

Μια συνεργασία Marshmello & Cardi B μπορεί να σκάσει ανά πάσα στιγμή

Μια συνεργασία Marshmello & Cardi B μπορεί να σκάσει ανά πάσα στιγμή

Αρχές του έτους ο Αμερικανός DJ / παραγωγός Marshmello είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστεί με την Cardi B και όπως φαίνεται έγινε πραγματικότητα.

Ο Μello έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο της EDM, οπότε τώρα επεκτείνεται και σε άλλα είδη κάνοντας κάθε είδους συνεργάτες. Ο Αμερικανός παραγωγός πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Rescue Me» με τους A Day To Remember και όπως φαίνεται το επόμενο θα είναι με την Cardi B! Αλλά τα νέα δεν σταματούν εδώ.

Ο καλλιτέχνης του «Alone» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο άλμπουμ του, Joytime III. Επίσης, ο ίδιος ο DJ πρόσφατα αποκάλυψε συνεργασία με τον TYNAN που θα έρθει πολύ σύντομα και τώρα κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο KAOS Vegas, ο Marshmello επιβεβαίωσε ότι και μια συνεργασία με την Cardi B θα κυκλοφορήσει σύντομα!

Το πότε ακριβός ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, ούτε αν το τραγούδι θα το βρούμε μέσα στο νέο του άλμπουμ. Αυτό που είναι γνωστό είναι πως ο Μello ήθελε πολύ μια συνεργασία με την Cardi B και πως μέσα από εμφανίσεις, όπως αυτή στο KAOS, αρπάζει την ευκαιρία για να ανακοινώσει μεγάλες συνεργασίες.

Αναμένουμε… Εσείς;

Πηγή : www.hit-channel.com

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *