Μην χάσετε το μεγάλο πακέτο της Κυριακής, μαζί με τον «Φ»

Μην χάσετε το μεγάλο πακέτο της Κυριακής, μαζί με τον «Φ»

Μην χάσετε το μεγάλο πακέτο της Κυριακής, μαζί με τον «Φ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ DOWN TOWN
Παντελής Παντελίδης: Ένας χρόνος από το θάνατο του! Που κρύβεται η αλήθεια; Τα ερωτηματικά, οι καταθέσεις και ο πόλεμος των αποζημιώσεων. Αποκλειστικό! Ο άνθρωπος σκιά του Παντελή Παντελίδη σπάει τη σιωπή του! Ακόμη, η Πετρούλα Κωστίδου μιλά για την αλλαγή της, η Τζώρτζια Παναγή για την αποχώρησης της από το «Ξαναδέστε τους» και ο σέξι ταχυδρόμος της Βίκυς Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε γι’ αυτόν. Μαζί, Αφιέρωμα Καφές! Μύθοι και αλήθειες της πιο απολαυστικής συνήθειας.

ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Ιδιωτική Εκπαίδευση στην Κύπρο! 15,000 μαθητές στα ιδιωτικά σχολεία! Όλες οι πληροφορίες για τα προγράμματα των μαθητών από την προδημοτική μέχρι το λύκειο, τα πλεονεκτήματα, οι ευκαιρίες για ανώτερες σπουδές στο εξωτερικό και τα δίδακτρα.

ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ €4, ΒΙΒΛΙΟ «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ»
Μια νέα οπτική κατανόηση της τέχνης και ένα συναρπαστικό ταξίδι από την Αναγέννηση μέχρι τον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό! Η ιστορία της τέχνης σε εικόνες καλύπτει την εξέλιξη κάθε βασικού κινήματος και παρουσιάζει τους πίνακες που σηματοδότησαν νέα καλλιτεχνικά κινήματα. Ένα ιδανικό βιβλίο για τους λάτρεις της τέχνης, τους επισκέπτες των εκθέσεων και για όλους όσοι εκτιμούν την τέχνη. Η ιστορία της τέχνης μέσα από έργα – ορόσημα, πλούσια εικονογραφημένα χρονολόγια και παρουσίαση των έργων με την προέλευση και τις επιρροές τους.

Μια πολυτελής έκδοση 320 σελίδων, σε μεγάλο μέγεθος!

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *