Μήνα του μέλιτος σε εξωτικό προορισμό έκανε η Μποφίλιου (εικόνα)

Μήνα του μέλιτος σε εξωτικό προορισμό έκανε η Μποφίλιου (εικόνα)

Μήνα του μέλιτος σε εξωτικό προορισμό έκανε η Μποφίλιου (εικόνα)

Δύο βδομάδες μετά τον γάμο με τον αγαπημένο της, Χρήστο Κορτσέλη, η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση, δίνοντάς μας μια γεύση από το ταξίδι του μέλιτός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία με τη Νατάσσα Μποφίλιου νυφούλα (εικόνες)

«Σ’ αυτό τον βράχο μάς βρήκε το τέλος του Σεπτέμβρη. Αγκαλιά στην όμορφια και την άγαπη. Πόσο τυχεροί. Ξέρω… Και ξέρω ακόμη, πως μέσα στην τόση ασχήμια των γεγονότων που πέφτουν κάτα πάνω μας σαν καταρράκτης, η ομορφιά φαντάζει τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική… Αλλά ίσως, λέω ίσως, η όποια ομορφιά και αγάπη έχουμε ονειρευτεί, δει, ζήσει μας κάνουν καλύτερους και δυνατότερους να παλέψουμε τη ζωή. Καλό μήνα αγαπημένοι μου ♡ Στις θέσεις μας», έγραψε η τραγουδίστρια αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από εξωτικό προορισμό.

View this post on Instagram

Σ' αυτό τον βράχο μάς βρήκε το τέλος του Σεπτέμβρη. Αγκαλιά στην όμορφια και την άγαπη. Πόσο τυχεροί. Ξέρω… Και ξέρω ακόμη, πως μέσα στην τόση ασχήμια των γεγονότων που πέφτουν κάτα πάνω μας σαν καταρράκτης, η ομορφιά φαντάζει τουλάχιστον προβοκατόρικη και προκλητική… Αλλά ίσως, λέω ίσως, η όποια ομορφιά και αγάπη έχουμε ονειρευτεί, δει, ζήσει μας κάνουν καλύτερους και δυνατότερους να παλέψουμε τη ζωή. Καλό μήνα αγαπημένοι μου ♡ Στις θέσεις μας.

A post shared by Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) on

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *