Η Άννα Βίσση παρευρέθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης για το επίσημο δείπνο της UNESCO επιλέγοντας ένα look που δύσκολα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια φόρεσε ένα total black σατέν κοστούμι Schiaparelli, από τη συλλογή Ready-to-Wear Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026.
Το σύνολο αποτελείτο από ένα μακρύ σακάκι με βαθύ ντεκολτέ, έντονα πέτα και χρυσά κουμπιά, το οποίο συνδύασε με wide-leg παντελόνι σε πολύ φαρδιά γραμμή. Η σατέν υφή έδινε περισσότερη ένταση στο μαύρο, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες έφερναν στο look τη χαρακτηριστική αισθητική του οίκου.
Όσο αφορά το κόστος του συνόλου, διόλου ευκαταφρόνητο. Το σακάκι κοστίζει περίπου 6.900 ευρώ, ενώ το παντελόνι 4.500 ευρώ, με τη συνολική αξία του συνόλου να φτάνει τα 11.400 ευρώ.
Η Άννα Βίσση ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μικρή μαύρη τσάντα και χρυσές λεπτομέρειες.
View this post on Instagram

