Μπήκαμε και επίσημα στην καρδιά της Άνοιξης, αφού υποδεχτήκαμε τον Απρίλιο πριν από λίγες μέρες. Κι αν πεις πως δεν το έχει καταλάβει τότε σίγουρα κάνεις λάθος, ειδικά μετά από την χθεσινή μέρα η οποία θύμιζε κατά πολύ το καλοκαιράκι του νησιού μας.
Λίγο η χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί, η άνοδος το μεσημέρι και η ψύχρα το βράδυ μας κάνουν να μπερδευόμαστε για το outfit που θα επιλέξουμε, ειδικά αν γνωρίζουμε πως είμαστε πολλές ώρες εκτός σπιτιού. Αυτό βέβαια είναι και μια καλή αφορμή για να δημιουργήσουμε και να πειραματιστούμε με το look μας, αφού ο καιρός μας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσουμε layers στο outfit μας.
Oversized πουκάμισα, λεπτά πουλόβερ, ανοιξιάτικα floral tops είναι μερικές επιλογές που σίγουρα μπορείς να φορέσεις αυτή την μεταβατική περίοδο. Ήδη τα αγαπημένα μας fashion girls δημιούργησαν αρκετά looks τα οποία μπορούν να θεωρηθούν και σαν το inspiration της ημέρας.
Δείτε πιο κάτω και αντιγράψτε το look που σας ταιριάζει:
Πουκάμισο και πλεκτό γιλέκο
View this post on Instagram
Ελαφρύ μπουφάν + πλισέ φούστα
View this post on Instagram
Denim πουκάμισο + δερμάτινη παντελόνα
View this post on Instagram
Ζακέτα + crop top + παντελόνα
View this post on Instagram
Πλεκτό σετ
View this post on Instagram

