Η Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, έχει παρουσιάσει τις cruise συλλογές τou Dior σε μέρη όπως η Αθήνα, το Μεξικού και το γραφικό Κάστρο Drummond στη Σκωτία κ.α. Ωστόσο, για την επόμενη χρονιά επέλεξε έναν προορισμό ο οποίος σημαίνει πολλά για εκείνη: την Ρώμη
- Διαβάστε επίσης: Black Friday: 5 designer bags με έκπτωση πάνω από 40% και αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμα σου
Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αιώνια Πόλη, η σχεδιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της δουλεύοντας για brands με έδρα τη Ρώμη, όπως η Fendi και ο Valentino. Είναι παντρεμένη με τον Paolo Regini, ο οποίος διαχειρίζεται τη δική του σειρά ρούχων με χειροποίητα πουκάμισα, και ταξιδεύει μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας.
Παρά το τεράστιο φόρτο εργασίας της ως καλλιτεχνική διευθύντρια των γυναικείων συλλογών της Dior, η Chiuri έχει αναλάβει και ένα προσωπικό εγχείρημα: την αποκατάσταση του Teatro della Cometa στην πόλη της Ρώμης. Εκεί πρόκειται να παρουσιάσει τη συλλογή της στις 27 Μαΐου.

