ΜΟΔΑFASHION NEWS5 tips που πρέπει να ακολουθήσετε για τα ψώνια σας το Black...

5 tips που πρέπει να ακολουθήσετε για τα ψώνια σας το Black Friday

Oι γυναίκες λατρεύουμε την περίοδο των εκπτώσεων και οι λόγοι είναι άπειροι. Έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε κομμάτια που ονειρευόμασταν πολύ καιρό, να επενδύσουμε σε κάποιο luxury κομμάτι και γενικώς να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με τα πιο stylish κομμάτια. Πολλές φορές μάλιστα παρασυρόμαστε και αγοράζουμε πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα αγοράζαμε απλώς επειδή είναι σε πολύ καλή έκπτωση.

Τώρα λοιπόν που η Black Friday πλησιάζει, συγκεκριμένα είναι την Παρασκευή 25 Νοέμβριου, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε τις αγορές σας και να επωφεληθείτε από τις πολύ μεγάλες προσφορές που μας χαρίζουν τα αγαπημένα μας brands. Εάν έχετε θέσει ως στόχο στον εαυτό σας όμως να μην παρασυρθεί και θέλετε να κάνετε μόνο έξυπνες αγορές υπάρχει λύση.

Συγκεντρώσαμε πέντε βασικές και πολύ σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πριν αποφασίσετε πως όντως θα αγοράσετε κάτι στην Black Friday.

Εάν δεν ήταν σε έκπτωση θα το αγόραζα;
Είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουμε οι γυναίκες όταν πηγαίνουμε για ψώνια. Βρίσκουμε ένα ρούχο, ένα ζευγάρι παπουτσιών, ένα αξεσουάρ το οποίο μπορεί να έχει τεράστια έκπτωση και αυτομάτως νιώθουμε πως το χρειαζόμαστε και πως πρέπει να το αγοράσουμε. Όμως όχι. Ακριβώς αυτή τη στιγμή θα πρέπει να κάνετε μερικές δεύτερες και τρίτες σκέψεις πριν πάρετε την τελική σας απόφαση. Είμαι σίγουρη πως όταν το ξανασκεφτείτε θα καταλάβετε πως δεν το χρειάζεστε πραγματικά.

Λείπει πραγματικά από τη συλλογή μου;
Οι εκπτώσεις είναι η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε ό,τι λείπει από τη γκαρνταρόμπα μας. Έτσι, εάν βρείτε ένα μαύρο φόρεμα ή ένα παλτό που είναι σε έκπτωση αλλά εσείς έχετε ήδη μία μεγάλη συλλογή, μη το αγοράσετε. Είναι σίγουρο πως μπορείτε να βρείτε άλλα κομμάτια που αξίζουν περισσότερο την προσοχή και τα χρήματα σας.

Είναι όντως μία καλή έκπτωση;
Πολλές φορές παρασυρόμαστε από το γενικότερο κλίμα προσφορών που υπάρχει στα καταστήματα και την χαρά μας που έχουμε βγει για ψώνια και δεν είμαστε προσεκτικές. Πριν αποφασίσετε πως όντως θα αποκτήσετε ένα κομμάτια παρατηρήστε την αρχική και την τελική του τιμή και εάν όντως σας συμφέρει.

Είναι στο νούμερο που φοράτε πραγματικά;
Αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλες μας. Πηγαίνουμε στα καταστήματα, βρίσκουμε ένα κομμάτι που μας ενθουσιάζει, υπάρχει μόνο σε ένα νούμερο και αυτό είναι ένα ή δύο νούμερα μικρότερο από αυτό που φοράμε πραγματικά. Αποφασίζουμε όμως να το αγοράσουμε επειδή μας αρέσει πάρα πολύ, είναι σε μία πολύ προνομιακή και ελπίζουμε να χάσουμε κάποια κιλά ώστε να μπορέσουμε να το φορέσουμε κάποια ημέρα. Φέτος μην το κάνετε αυτό. Να αγοράσετε τα κομμάτια που είναι στο νούμερο σας και μπορείτε να τα φορέσετε ακόμα και την επόμενη ημέρα.

Σκεφτείτε τα λάθη που κάνατε στις προηγούμενες αγορές σας
Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλες μας γνωρίζουμε τις λάθος αγορές που έχουμε κάνει παλαιότερα όταν ψωνίσαμε σε περίοδο εκπτώσεων. Μπορεί τη στιγμή που κάνουμε τις αγορές μας να μην τα καταλαβαίνουμε πως κάνουμε μία λάθος ή περιττή αγορά, στο τέλος όμως γνωρίζουμε τι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Στην φετινή Black Friday λοιπόν προσπαθήστε να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας τα λάθη των προηγούμενων ετών ώστε να μην τα επαναλάβετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS