ΜΟΔΑFASHION NEWS6 basic κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις στο Black Friday

6 basic κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις στο Black Friday

Κακά τα ψέματα… Με την πρώτη γερή πτώση της θερμοκρασίας, το μόνο που θέλουμε και επιδιώκουμε είναι να ζούμε μέσα σε ένα ζεστό και cosy πλεκτό κομμάτι. Θα είναι ζιβάγκο, πελώριο πουλόβερ ή φόρεμα; Δεν μας νοιάζει καθόλου! Αρκεί να είναι άνετο αλλά και στυλάτο την ίδια στιγμή.

Σε αυτά τα basic κομμάτια λοιπόν, αξίζει να επενδύσεις αύριο που είναι Black Friday και ενδεχομένως να τα βρεις σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορεί η αξία τους να μην είναι τεράστια αλλά το σίγουρο είναι πως θα τα φορέσεις τόσες πολλές φορές που σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις.

H nude ζακέτα


Αυτή τη χρονιά η πλεκτή ζακέτα με τα κουμπιά, που θυμίζει λίγο fashion item από την ντουλάπα της γιαγιάς σου, είναι το δημοφιλέστερο knit trend. Μπορεί στα μάτια ορισμένων να είναι ακόμα μια ζακέτα ανάμεσα σε χιλιάδες, για εμάς όμως όχι! Η συγκεκριμένη αποτελεί την υπέρκομψη λεπτομέρεια που αναζητούν τα looks του χειμώνα για να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Και για να το κάνεις ακόμα πιο σωστά, εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις σε μια nude εκδοχή. #SoChic!

Το μαύρο πλεκτό (Λέμε ναι σε κάθε εκδοχή!)


Υπάρχει κάτι που πρέπει να διευκρινίσουμε σε αυτή την περίπτωση; Είναι ξεκάθαρο! Το μαύρο είναι το απόλυτο χρώμα της εποχής, με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας μας να υποτάσσονται στη κυριαρχία του. Το μαύρο πλεκτό είναι λίγο πιο basic από τα υπόλοιπα της λίστας μας.

Το γκρι είναι σταθερή αξία

Το μπεζ ζιβάγκο


Ο φετινός χειμώνας έχεις εξ’ολοκλήρου παραδοθεί στους μπεζ τόνους της χρωματικής παλέτας. Αν είναι must να έχεις ένα παλτό ή ένα παντελόνι σε αυτή την απόχρωση, το knit είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο. Κράτα αυτό στο μυαλό σου πριν βγεις για ψώνια…

Το ριγέ πλεκτό


To super, oversized πουλόβερ

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS