ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWS6 influencers σου δείχνουν τα basics που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου αυτή...

6 influencers σου δείχνουν τα basics που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν

Όταν ψωνίζεις για τη νέα σεζόν, μπορεί εύκολα να εντυπωσιαστείς από τις λαμπερές νέες τάσεις, τα έντονα χρώματα και τα statement αξεσουάρ.  Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην παραβλέπεις την ανάγκη την ένταξη καθημερινών βασικών κομματιών στην γκαρνταρόμπα σου, καθώς αυτά πάντα αποτελούν τη βάση για ένα stylish look.

Γι’ αυτό και το αγαπημένο brand Calvin Klein, αυτή τη σεζόν μέσα από τις συλλογές του παρουσιάζει τα βασικά κομμάτια της γυναικείας και ανδρικής γκαρνταρόμπας στην πιο fresh και fashion forward εκδοχή τους.

Έξι Κύπριοι fashion Influencers αποδεικνύουν μέσα από τα looks τους, τη στιλιστική αξία CK κομματιών όπως jeans, denim jackets, cropped tops και άλλων ανοιξιάτικων κομματιών στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

Άντρεα Ταουξή
Η Άντρεα Ταουξή πόνταρε σε ένα παστέλ γαλάζιο puffer γιλέκο και πέτυχε ένα fashionable athleisure σύνολο φορώντας από μέσα ένα cropped top στην ίδια απόχρωση και συνδυάζοντας το με μια wide-leg φόρμα.

Μαρία Πορφυρίου
Η Μαρία Πορφυρίου, δημιούργησε ένα casual-chic σύνολο με το jacket που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Ο λόγος για το denim jacket το οποίο η Μαρία φόρεσε πάνω από ένα cropped logoed πλεκτό top, το οποίο σέταρε με ένα παστέλ λιλά jean.

Κατερίνα Παπαμηλτιάδους
Η Κατερίνα Παπαμηλτιάδους, πέτυχε ένα cool denim look, φορώντας το hero-item κάθε εποχής που δεν είναι άλλο από το jean, με ένα γκρι logoed crop top και denim jacket.

Κάλια Ελευθέριου
Denim outfit προτείνει και η Κάλια Ελευθερίου, η όποια «παίζει» με τις μπλε αποχρώσεις συνδυάζοντας ένα ανοιχτόχρωμο jean, με ένα bra top σε γαλάζια απόχρωση και denim jacket.

Παναγιώτης Γεωργίου
Το διαχρονικό hoodie είναι πάντα ιδανικό για να δημιουργήσεις χαλαρά σύνολα για τις βόλτες σου. Απόδειξη, το look του Παναγιώτη ο οποίος συνδύασε ένα λευκό hoodie με μια μπλε electric φόρμα και αθλητικά και πέτυχε ένα stylish look.

Γιάννος Κατσικίδης
Η μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη έχει και πολλά σκαμπανεβάσματα στην θερμοκρασία για αυτό και ο Γιάννος Κατσικίδης προτείνει ένα λευκό, λεπτό πουλόβερ συνδυασμένο με ένα jean για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

336808377 599624441736939 4295112793961461228 N

Info: Η συλλογή Calvin Klein Jeans Άνοιξη 2023 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.cy καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS