ΜΟΔΑFASHION NEWS6 influencers σου δείχνουν τους πιο fresh τρόπους να φορέσεις το πουκάμισό...

6 influencers σου δείχνουν τους πιο fresh τρόπους να φορέσεις το πουκάμισό σου

Όπως το τζιν ή το basic μπλουζάκι, έτσι και το πουκάμισο σε κάθε εκδοχή του, είναι μια απαραίτητη προσθήκη, τόσο στην ανδρική γκαρνταρόμπα όσο και στη γυναικεία.

Είναι από εκείνα τα διαχρονικά κομμάτια, τα οποία ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας αποτελούν επένδυση, αφού δεν χάνουν ποτέ τη στιλιστική τους αξία. Γι’ αυτό oxford shirt, shirt dress αλλά και πουκάμισα με prints δεν λείπουν από τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή, Tommy Hilfiger.

Έξι Influencers μάλιστα έχουν ήδη εντάξει Τommy Hilfiger πουκάμισα στα looks τους, δημιουργήσαν φανταστικά outfits δείχνοντας σου τους πιο fashionable συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με αυτά.

Χάρης Κυπριανού

Ο Χάρης Κυπριανού δημιούργησε ένα casual look, φορώντας ένα ριγέ πουκάμισο πάνω από ένα λευκό t-shirt, συνδυασμένο με μια αθλητική φόρμα.

335772060 935662640962741 3927698670133536375 N

Μαλβίνα Κυριακού

Η Μαλβίνα Κυριακού σου προτείνει να τολμήσεις να σετάρεις το λευκό σου shirt-dress με biker shorts και αρβυλάκια για ένα πιο ροκ outfit.

Έλενα Ολυμπίου

Το shirt-dress βεβαίως μπορεί να αποτελέσει βάση και για ένα girly look και απόδειξη αποτελεί το outfit της Έλενας Ολυμπίου, η οποία φόρεσε πάνω από το shirt-dress της ένα πράσινο πουλόβερ. Το σύνολο της ολοκλήρωσε ένα ζευγάρι sneakers.

Helena

Χαριτίνη Ηλιάδου

Με την τεχνική του layering, η Χαριτίνη Ηλιάδου δημιούργησε ένα office look με πρωταγωνιστή ένα printed πουκάμισο Tommy Hilfiger. Η fashion influencer φόρεσε το printed πουκάμισο μέσα από ένα ριγέ αμάνικο πουλόβερ και το συνδυασμένο με ένα wide-leg μπεζ παντελόνι και μπεζ καπαρντίνα.

Xaritini

Νίκος Κανέτης

Ο Νίκος Κανέτης κατάφερε να “κτίσει” ένα look που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, συνδυάζοντάς το λευκό πουκάμισο με ένα μπεζ παντελόνι και από πάνω ένα sweatshirt.

335650891 780590303030135 2427194741800577841 N

Maria Gojkovic

Ένας από τους πιο cool τρόπους για να πετύχεις ένα ανοιξιάτικο look με το λευκό πουκάμισο είναι να το φορέσεις πάνω από ένα χρωματιστό φόρεμα, δένοντας το λίγο πιο κάτω από το στήθος.

Maria

Η συλλογή Tommy Hilfiger SS23 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS