ΜΟΔΑFASHION NEWSΑνανέωση ντουλάπας: Αυτά είναι τα 4 tips που πρέπει να ακολουθήσεις

Ανανέωση ντουλάπας: Αυτά είναι τα 4 tips που πρέπει να ακολουθήσεις

Πουκάμισα, μπλούζες, παντελόνια, φορέματα, παπούτσια και τσάντες, κοσμήματα και διάφορα αξεσουάρ.

Οι ντουλάπες όλων των γυναικών είναι γεμάτες με άπειρα πράγματα, τα οποία όλο και πολλαπλασιάζονται. Για να καταφέρουμε όμως να ξεχωρίζουμε τι έχουμε στη συλλογή μας, χωρίς να ξεχνάμε πως υπάρχουν κάποια κομμάτια θα πρέπει να οργανώσουμε σωστά τη γκαρνταρόμπας μας.

Πώς θα καταφέρουμε το στόχο μας;

Η Clea Shearer και η Joanna Teplin είναι επαγγελματίες που ασχολούνται με την οργάνωση και τη διακόσμηση σπιτιών, ενώ πολύ συχνά συνεργάζονται με celebrities αναλαμβάνοντας να οργανώσουν τις γεμάτες ντουλάπες τους. Μετά από χρόνια εμπειρίας και τη συγγραφή ενός βιβλίου που αφορά την οργάνωση, οι δύο επαγγελματίες μοιράζονται μαζί μας τα tricks που χρησιμοποιούν τις περισσότερες φορές για να οργανώσουν τις γκαρνταρόμπες των αγαπημένων μας stars.

Κρεμάστρες

Το μυστικό για να είναι η γκαρνταρόμπα μας ομοιόμορφη είναι να προμηθευτούμε ίδιες κρεμάστρες και να μην υπάρχουν πολλές διαφορετικές κρεμάστρες σε διάφορα χρώματα. Οι δύο experts μάλιστα μας προτείνουν να επιλέξουμε κρεμάστρες που να είναι είτε σε διάφανη είτε σε μαύρη ή λευκή απόχρωση, ώστε να βλέπετε ξεκάθαρα τα ρούχα σας και να μην σας αποσπούν τα έντονα χρώματα. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε ώστε να κρεμάσετε τα πουκάμισα, τις μπλούζες σας σε απλές κρεμάστρες, ενώ τα παλτό και γενικά τα πανωφόρια σας σε πιο σταθερές κρεμάστρες.

Καλάθια

Μία επίσκεψη στα καταστήματα σπιτιού με προϊόντα οργάνωσης είναι αρκετή για να παρατηρήσετε πως οι τάσεις της διακόσμησης αλλά και οι ειδικοί μας προτρέπουν να προμηθευτούμε καλαθιά είτε από ψάθα είτε ξύλινα και να τα βάλουμε στη ντουλάπα μας. Εκεί μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα φουλάρια και τις ζώνες μας, μικρές τσάντες ή κασκόλ και γενικά όλα τα αντικείμενα που είναι διάσπαρτα και πρέπει να οργανωθούν.

Ακρυλικές θήκες

Σύμφωνα με την Clea Shearer και την Joanna Teplin, αν έχετε στη συλλογή σας πολλά πουκάμισα ή ευαίσθητα ρούχα θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι προφυλαγμένα και να μην φθαρούν. Οι ακρυλικές θήκες λοιπόν είναι ότι χρειάζεστε καθώς μπορείτε να αποθηκεύσετε εκεί τα σωστά διπλωμένα και σιδερωμένα πουκάμισα σας.

Παπούτσια

Και κάπου εδώ θα πρέπει να περάσουμε στο κεφάλαιο παπούτσια, το οποίο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε. Για την οργάνωση τους υπάρχουν δύο λύσεις. Είτε προμηθεύεστε ένα ειδικό έπιπλο για παπούτσια και να τα τοποθετήσετε εκεί είτε να πάρετε κουτιά και να τα βάλετε εκεί ανά κατηγορίες. Προσοχή όμως να επιλέξετε διαφανή κουτιά ώστε να μπορείτε να δείτε το εσωτερικό τους και να βρίσκεστε ποιο εύκολα το ζευγάρι που ψάχνετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS