ΜΟΔΑFASHION NEWSΆννα Βίσση: Τα 300,000 swarovski και λεπτομέρειες για τα glam σύνολα στο...

Άννα Βίσση: Τα 300,000 swarovski και λεπτομέρειες για τα glam σύνολα στο Ηρώδειο

Οι super λαμπερές εμφανίσεις της στο Ηρώδειο φέρουν την υπογραφή του Βρεττού Βρεττάκου!

Έλαμψε η Άννα Βίσση στην επετειακή συναυλία της στο “Ηρώδειο” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, για τα 50 χρόνια μουσικής της καριέρας τα οποία γιορτάζει φέτος!

Η μοναδική Άννα Βίσση εκτός από τις μαγικές στιγμές που χάρισε στο πλήθος κόσμου που βρέθηκε εκεί για να την απολαύσει, έκλεψε τις εντυπώσεις και με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Tik Tok με τη συναυλία της Βίσση στο Ηρώδειο! Το φιλί στο στόμα με τον Καρβέλα

Τα λαμπερά looks που επέλεξε έφεραν την υπογραφή του παγκόσμιου φήμης σχεδιαστή μόδας Βρεττός Βρετάκος, σύνολα τα οποία δημιούργησε αποκλειστικά για Απόλυτη Ελληνίδα σταρ και για αυτή την τόσο σημαντική, επαγγελματική διαδρομή της.

Ο ίδιος αποκάλυψε λεπτομέρειες μέσα από τα social media:

Η πρώτη εμφάνιση αποτελείται από μία κρυστάλλινη φόρμα διακοσμημένη με 300,00 χιλιάδες κρύσταλλα SWAROVSKI στο χρώμα του golden shadow ombre’ και συνοδεύεται από ένα μεταξωτό μάξι ασύμμετρο φόρεμα σε χρώματα του nude gold silver διακοσμημένο με εκατοντάδες κρυστάλλινες αλυσίδες, που καταλήγουν σε κρόσσια και ασύμμετρα διακοσμημένα στοιχεία που διακοσμούν και τυλίγουν υπέροχα την σιλουέτα της Ελληνίδας star.Το look ολοκληρώνεται με κρυστάλλινα high heels μποτίνια Elena Kiamou διακοσμημένα με ίδια χρυσά κρύσταλλα της φόρμας.

Το δεύτερο look της αγαπημένης Κύπριας τραγουδίστριας, είναι ένα total μαύρο κρυστάλλινο κοστούμι που αποτελείται από ένα ολοκέντητο γιλέκο διακοσμημένο με σπασμένα κρυστάλλινα μοτίβα ειδική παραγγελία από την Αυστρία,σε χρώματα του silver,metallic και jet hematite.  Τα μανίκια του γιλέκου είναι κεντημένα με ασημένιες ,μακριές ασύμμετρες αλυσίδες. Το παντελόνι είναι στην ίδια φιλοσοφία ολοκέντητο με ίδιους κρυστάλλους,εμπνευσμένο από τα look του μοναδικού Fashion icon David Bowie.

Το styling επιμελήθηκε η Σοφία Καρβέλα, σε ένα πρότζεκτ που χρειάστηκαν δύο μήνες κατασκευής και υλοποίησης των δύο ρούχων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS