ΜΟΔΑFASHION NEWS“BE ATHLETIC, BE FASHION” - H νέα συλλογή Athleisure από την Calzedonia

“BE ATHLETIC, BE FASHION” – H νέα συλλογή Athleisure από την Calzedonia

Athleisure – η τάση που πρωτοείδαμε στις πιο καυτές πασαρέλες και είναι δημοφιλής μεταξύ των μεγαλύτερων σταρ της μόδας – τώρα διαθέσιμη στα καταστήματα Calzedonia.

Το πρακτικό και σπορ στυλ ρούχων προσφέρει άνεση και ευελιξία και είναι πλέον η επιλογή όχι μόνο για άσκηση αλλά και για καθημερινή ένδυση.

Η Calzedonia, πιστή στις τάσεις της μόδας, δημιούργησε μια πολύχρομη συλλογή, αφιερωμένη στις δυναμικές, δυνατές γυναίκες που δεν απαρνούνται το στυλ ακόμα και όταν βρίσκονται εν κινήσει.

Calze

Η συλλογή Athleisure παρουσιάζει μια σειρά από εντυπωσιακά σύνολα σε φωτεινούς, ζωντανούς τόνους, όπως το ροζ, το γαλάζιο, το πράσινο, το λιλά και αποχρώσεις του καφέ.

Dfdg

Η τελευταία προσθήκη στη συλλογή είναι το seamless τοπ με ριμπ που μπορεί να φορεθεί ασορτί με μακρόστενο κολάν ή και σορτς ποδηλάτου. Εμβληματικά κομμάτια που φορούσε με άνεση τη δεκαετία του ’90 η Lady D και σήμερα η Hailey Bieber, και έχουν μείνει στην ιστορία χάρη στη διαχρονική, σπορ κομψότητα τους.

Modp10887

Είτε σε ήπιες ή πιο θερμές θερμοκρασίες, η συλλογή σου επιτρέπει να παίξεις γύρω από τη δημιουργία σπορ-chic εμφανίσεων που ενισχύουν τόσο τη θηλυκότητα όσο και την σιλουέτα σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS