ΜΟΔΑFASHION NEWSCalvin Klein Underwear: Τα πιο ωραία και στιλάτα εσώρουχα για κάθε γυναίκα

Calvin Klein Underwear: Τα πιο ωραία και στιλάτα εσώρουχα για κάθε γυναίκα

Όλα όσα πρέπει να έχεις στο συρτάρι σου από την συλλογή που λατρέψαμε!

Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες styling που πρέπει να εφαρμόζεται, έτσι ώστε να έχουν τέλεια εφαρμογή τα ρούχα είναι να γίνεται σωστή επιλογή των εσωρούχων. Με αυτό τον τρόπο τα εσώρουχα αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου αλλά και το design του ρούχου.

Όποτε είναι σημαντικό να έχεις στο συρτάρι σου τα κατάλληλα εσώρουχα. Φυσικά η υψηλή ποιότητα η μαλακή υφή οι ανθεκτικές ραφές και ένα design που να σε κάνει να νιώθεις όμορφα είναι απαραίτητες προϋποθέσεις. Πάνω σε αυτές τις γυναικείες απαιτήσεις είναι σχεδιασμένη και η νέα Calvin Klein Underwear συλλογή, η οποία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εσώρουχα που πρέπει να έχεις στο συρτάρι σου.

Basics:

Τα απαλά, βαμβακερά εσώρουχα σε καθαρές γραμμές, που στοχεύουν κυρίως στην άνεση είναι απαραίτητα για τα καθημερινά σου looks και τα πρώτα που πρέπει να έχεις στο συρτάρι με τα εσώρουχα σου.

37a35871 Bb7e 4fc9 B23a A48ddfaddbcc

Το σουτιέν για τέλεια στήριξη:

Το κλασικό σουτιέν με μπανέλα που προσφέρει στήριξη. Μπορείς να επιλέξεις ένα ουδέτερο χρώμα (μαύρο ή μπεζ) για να μπορείς να το φοράς καθημερινά.

A750c250 34b8 429e 8216 49d27a70f76e

Sports Bra:
Αν στην καθημερινότητα σου είναι και το γυμναστήριο, τότε χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα sports bra που δεν θα έχει πολλές ραφές και θα σου παρέχει άνεση στις κινήσεις σου. Στη νέα συλλογή Calvin Klein μάλιστα μπορείς να το βρεις σε διάφορους χρωματισμούς.

Δαντελένια εσώρουχα:

Ένα σετ σέξι δαντελένια εσώρουχα σε χρώμα μαύρο φυσικά και πρέπει να υπάρχει στο συρτάρι σου. Είναι διαχρονικά και μπορούν να φορεθούν κάτω από το μικρό μαύρο φόρεμα σου αλλά και ως μέρος του outfit σου. Για παράδειγμα ένα μαύρο bralette μπορεί να φορεθεί κάτω από ένα μαύρο see through top.

2a58b01d 56a8 4de3 8a55 7ad832f23b34

Info: Η συλλογή Calvin Klein Underwear είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS