ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSCoachella 2022: Τα πιο εντυπωσιακά looks από το πιο fashionable festival του...

Coachella 2022: Τα πιο εντυπωσιακά looks από το πιο fashionable festival του κόσμου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Coachella Festival τελείωσε!!

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, το μεγαλύτερο fashion festival του κόσμου επέστρεψε και όπως ήταν αναμενόμενο έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του. Ένα festival γεμάτο με χρώματα, λάμψη, glitter και τα πιο εντυπωσιακά σύνολα από μουσικούς, καλλιτέχνες και τα αγαπημένα μας fashion girls.

Η έναρξη του festival έγινε την Παρασκευή με τo Coachella Valley να γεμίζει με κόσμο που θαύμασε μεταξύ άλλων τον Justin Bieber και τον Harry Styles. Μάλιστα,  ο Harry Styles εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά, όχι μόνο για το εξαιρετικό performance του, αλλά και με την αψεγάδιαστη ολόσωμη φόρμα Gucci με μεγάλες παγιέτες σε 70s disco look.

Harrystyles 278562547 388683873111610 6108614128238706183 N

Όσον αφορά τα αγαπημένα μας fashion girls που βρέθηκαν στην California για να απολαύσουν αυτό το μουσικό γεγονός, μας πρόσφεραν διάφορα look, ίσως και πολύ διαφορετικά από αυτά που περιμέναμε. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια τα κρόσσια είχαν τη τιμητική τους, φέτος είδαμε πολλές εναλλακτικές επιλογές, τόσο τολμηρές όσο και πιο basic.

Ανάμεσα τους και  γνωστή ελληνίδα designer, Βάσσια Κωστάρα, η οποία ταξίδεψε μέχρι την California και μας σέρβιρε απλόχερα τα πιο boho outfits.

Το σίγουρο είναι πως η έμπνευση που πήραμε είναι τεράστια και έτσι εμείς θα ξέρουμε σίγουρα τι θα φορέσουμε στα festival του καλοκαιριού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS