ΜΟΔΑFASHION NEWSΔωρεάν νυφικά προσφέρει γνωστός οίκος μόδας σε νύφες που έχουν ανάγκη λόγω...

Δωρεάν νυφικά προσφέρει γνωστός οίκος μόδας σε νύφες που έχουν ανάγκη λόγω της κρίσης

Ο γνωστός και αγαπημένος σχεδιαστής Brandon Maxwell αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πολύ όμορφη κίνηση ανακοινώνοντας πως θα κάνει δώρο τρία νυφικά σε τρεις γυναίκες που ετοιμάζουν τον γάμο τους και αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω της κρίσης του κορωνοιού.

Ο γνωστός σχεδιαστής θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προσφέρει χαρά σε τρεις γυναίκες που προσπαθούν να πετύχουν να παντρευτούν μέσα σε αυτή την κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Μάλιστα ο ίδιος κάλεσε κάποιους φίλους του σχεδιαστές να δώσουν και εκείνοι πέπλα και κοσμήματα στις μέλλουσες νύφες ώστε να είναι ολοκληρωμένα και τα τρία νυφικά looks.

«Σαν οίκος, είχαμε την ευτυχία να παίξουμε ένα μικρό ρόλο στην μεγάλη ημέρα πολλών γυναικών και συνειδητοποιούμε πως οι οικονομικές συνέπειες της κρίσης που βιώνουμε σας επηρεάζουν ήδη. Σε τέτοιες στιγμές σκότους πρέπει να αναζητάμε το φως και πιστεύουμε πως μία αισιόδοξη στιγμή για την οποία μπορούμε να προσμένουμε είναι σημαντική. Έτσι αποφασίσαμε να δωρίσουμε τρία νυφικά φορέματα σε νύφες που έχουν ανάγκη. Οι φίλοι μας @gigiburris & @evafehren επίσης θα συμμετέχουν, δωρίζοντας στέφανα και γαμήλιες βέρες.»

Ο ίδιος είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό πως σχεδίασε το νυφικό της καλύτερής του φίλης και μάλιστα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με τη δημιουργία του νυφικού στο site του. Τώρα ο σχεδιαστής θέλει να κάνει χαρούμενες τρεις ακόμα γυναίκες και σκέφτηκε αυτό το πρωτότυπο δώρο. Τη στιγμή που άλλοι οίκοι μόδας δίνουν εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση του ιού, ο Brandon Maxwell θέλησε και αυτός με τη σειρά του να προσφέρει κάτι και με αυτό το δώρο είμαι σίγουρη πως θα κάνει 3 γυναίκες πάρα πολύ ευτυχισμένες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS