ΜΟΔΑFASHION NEWSΕκκαθάριση ντουλάπας και τι δεν πρέπει να πετάξεις ποτέ!

Εκκαθάριση ντουλάπας και τι δεν πρέπει να πετάξεις ποτέ!

Η εκκαθάριση στην ντουλάπα μας σίγουρα χρειάζεται να γίνεται που και που, ωστόσο προτού πετάξουμε ορισμένα κομμάτια, καλό θα είναι να το επεξεργαστούμε καλά στο μυαλό μας καλά!

Πιο κάτω, θα διαβάσετε για μερικά πράγματα που καλό θα ήταν στην εκκαθάριση που κάνουμε να μην τα πετάξουμε αλλά να τα κρατήσουμε για την επόμενη σεζόν.

1. Ζώνες: Μην ξεχνάς ότι οι ζώνες είναι ένα από τα πιο χρήσιμα αλλά και υποτιμημένα αξεσουάρ που μπορούν να αναβαθμίσουν όλα τα outfit εύκολα και απλά. Ποτέ μην κάνεις το λάθος να τις πετάξεις γατί θα έρθει η στιγμή που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες!

2. Τσάντες με την υπογραφή σχεδιαστών: Πολλές γυναίκες ξοδεύουν αρκετά χρήματα για τσάντες και παπούτσια. Μία ακριβή τσάντα του οίκου Prada για παράδειγμα, κοστίζει πάρα πολύ και αν νομίζεις ότι μπορεί να φύγει από τη μόδα, να μην ξεχνάς ότι οι τάσεις αλλάζουν και επιστρέφουν γρήγορα. Γι’ αυτό σκέψου καλά πριν πετάξεις ένα κομμάτι ακριβής τσάντας! Καλύτερα κράτησε το για πάντα.

3. Τα διαχρονικά πανωφόρια: Γενικά ότι είναι διαχρονικό δεν πρέπει να το πετάμε! Όσες φορές κι αν τα έχεις φορέσει είναι βέβαιο, με μαθηματική ακρίβεια, ότι θα τα χρειαστείς πάλι. Στην ομπρέλα «διαχρονικά πανωφόρια» περιλαμβάνονται τα μαύρα παλτό, οι καμπαρντίνες, το καμηλό παλτό, μία γούνα και ένα πουπουλένιο μπουφάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS