ΜΟΔΑFASHION NEWSEmily in Paris Season 4: Λατρέψαμε το πρώτο look της αγαπημένης μας...

Emily in Paris Season 4: Λατρέψαμε το πρώτο look της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας

Ανυπομονούμε τόσο για την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν της σειράς «Emily in Paris» και ήδη πήραμε μια μικρή πρώτη γεύση από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που κυκλοφορύν κι εμείς όπως και οι φανς της σειράς, φυσικά παρατηρήσαμε το πρώτο look της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας.

Εξάλλου εκτός από τους νέους έρωτες και τις περιπέτειες της Λίλυ Κούπερ όπως και τα αναπάντητα ερωτήματα που μας άφησε το φινάλε της τρίτης σεζόν, περιμένουμε επίσης με αγωνία να δούμε και τα νέα chic outfits που θα δημιουργήσει για ακόμη μια σεζόν, η πιο γλυκιά Αμερικάνα influencer!

Διαβάστε επίσης: O Λάκης Γαβαλάς θα εμφανιστεί στον 4ο κύκλο του «Emily in Paris»

Συγκεκριμένα στις φωτογραφίες την βλέπουμε να βολτάρει στους δρόμους του Παρισιού με ένα hot κίτρινο και ανοιξιάτικο outfit που σίγουρα θα αποτελέσει έμπνευση για πολλές θαυμάστριες της Emily.

Στις φωτογραφίες λοιπόν όπως θα δείτε φοράει κίτρινο αδιάβροχο τζάκετ, κίτρινο πουκάμισο, κίτρινη κοτλέ φούστα, και κίτρινες καρό κάλτσες με κίτρινα ψηλοτάκουνα Mary Janes.

Εντυπωσιακή θα λέγαμε ότι είναι και η κίτρινη καπιτονέ τσάντα με τα μακριά κρόσια που επέλεξε να συνδυάσει, ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε χαμηλό κότσο και οι αγαπημένες της αφέλειες  πέφτουν τόσο όμορφα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS