ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSH γαλαζοαίματη που ξεχώρισε με την chic εμφάνισή της στην κηδεία...

H γαλαζοαίματη που ξεχώρισε με την chic εμφάνισή της στην κηδεία του Κωνσταντίνου

Η πριγκίπισσα Ολυμπία ξεχώρισε με το στυλ της στην κηδεία του παππού της.

Αυτές τις μέρες όλος ο πλανήτης μιλάει για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, του τελευταίου μονάρχη της Ελλάδας ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών και κηδεύτηκε στις 16/1 ως ιδιώτης στο Τατόι, δίπλα στους γονείς του, αφού αυτή ήταν η τελευταία τιου επιθυμία.

Γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν στην Αθήνα για να τον αποχαιρετήσουν και μεταξύ αυτών που έχει σχολιαστεί είναι οι κομψές εμφανίσεις των κυριών που ήταν όλες ντυμένες πένθιμα, ωστόσο λίγες ξεχώρισαν με το στυλ τους.

Εμείς πάντως, ξεχωρίσαμε την Πριγκίπισσα Ολυμπία, εγγονή του αείμνηστου μονάρχη και μοναχοκόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Φορώντας ένα midi φόρεμα σε άλφα γραμμή τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα για το αψεγάδιαστο στυλ της.

Η 26χρονη στεκόταν δίπλα στη μητέρα της και αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της παππού.

Όπως είδαμε επέλεξε ένα κοτλέ μαύρο βελούδινο φόρεμα με εντυπωσιακά μανίκια που συνδύασε με ένα tweed chanel τσαντάκι με δερμάτινες λεπτομέριες και Manolo Blahnik γόβες. Το φόρμεα είναι από ένα brand ιδιαίτερα δημοφιλές στους γνώστες τη μόδας και της μουσικής, το The Vampire’s Wife.

Να σημειώσουμε ότι το πρωτόκολλο στις κηδείες γαλαζοαίματων θέλει τις γυναίκες να φορούν μαύρα, είτε είναι royal είτε πολίτες, καθώς και κάποιο αξεσουάρ που να καλύπτει το κεφάλι ή ακόμα και βέλο, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν αποφεύγοντας τα αδιάκριτα βλέμματα. Καθώς ο Κωνσταντίνος θάφτηκε ως πολίτης, το αν κανείς θα ακολουθούσε το πρωτόκολλο όσον αφορά στην ενδυμασία ήταν στη δική του ευχέρεια.

Η Μαρία Ολυμπία Γλυξμπούργκ είναι γνωστή fashion influencer. Γεννημένη στις 25 Ιουλίου 1996 είναι η αγαπημένη μεγάλων οίκων μόδας, όπως Louis Vuitton, Dolce and Gabbana, Dior και Marc Jacobs.

Olympia

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS