ΜΟΔΑFASHION NEWSH Jennifer Lopez με λαμπερό και sexy ημιδιάφανο φόρεμα Gucci, μαγνήτισε τα...

H Jennifer Lopez με λαμπερό και sexy ημιδιάφανο φόρεμα Gucci, μαγνήτισε τα βλέμματα

Η κοινή εμφάνιση με τον Ben Affleck στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια ημιδιάφανη χρυσή τουαλέτα, που τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Celebrities από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στο ετήσιο Gala Art + Film, το οποίο διοργανώθηκε στο Μουσείο Τέχνης του Λος Άντζελες. Ανάμεσά τους και η Jennifer Lopez και αγαπημένος της, Ben Affleck.

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez: Μας δείχνει βήμα – βήμα την πρωινή skincare ρουτίνα της (βίντεο)

To ερωτευμένο ζευγάρι όπως ήταν λογικό μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, ήταν χαμογελαστοί και περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί όπου πόζαραν και στο φωτογραφικό φακό.

Η Λατίνα σταρ έλαμψε μέσα σε ένα εντυωπωσιακό και sexy χρυσό φόρεμα Gucci και ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό σύνολο με nude platform heels. Όσον αφορά  τα αξεσουάρ επέλεξε ένα εντυπωσιακό κολιέ με ρουμπίνι.

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez: «Πίνω υπεύθυνα για να χαλαρώσω και να περάσω όμορφα»

Εξίσου εντυπωσιακός ήταν και ο ηθοποιός με Gucci κοστούμι ο οποίος επίσης έδειχνε πολύ γοητευτικός. Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι.

Πάντως, με αυτή το look που επέλεξε για την βραδιά η 54χρονη Jennifer Lopez απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι αποτελεί μια από τις πιο σέξι γυναίκες της σύγχρονης εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS