ΜΟΔΑFASHION NEWSHavaianas x Stradivarius: Χρώμα, ελαφρότητα και διασκέδαση με τις πιο εμβληματικές σαγιονάρες...

Havaianas x Stradivarius: Χρώμα, ελαφρότητα και διασκέδαση με τις πιο εμβληματικές σαγιονάρες του καλοκαιριού

Η Stradivarius συνεργάζεται με τη Havaianas για να λανσάρει μία capsule συλλογή γεμάτη χρώμα, προετοιμάζοντάς μας έτσι για όλες εκείνες τις στιγμές που θα ζήσουμε το καλοκαίρι.

Οι Havaianas δεν είναι μόνο τα απόλυτα καλοκαιρινά σανδάλια, αλλά επίσης ένα διασκεδαστικό σύμβολο και ένας τρόπος ζωής. Το πρώτο ζευγάρι Havaianas δημιουργήθηκε το 1962 και το όνομά τους παραπέμπει σε στιγμές ξεκούρασης, χαλαρές βόλτες το βράδυ ή καλές στιγμές με φίλους.

3 D

Το brand επιστράτευσε τον καλλιτέχνη @GigiRosado_illustration για να εικονογραφήσει τη συνεργασία, ο οποίος δημιούργησε κινούμενα σχέδια που θα μας ταξιδέψουν στην καλοκαιρινή σεζόν.

Αυτό το καλοκαίρι, οι σαγιονάρες με την εμβληματική υφή της σόλας από καουτσούκ παρουσιάζονται σε αποχρώσεις όπως το ροζ, το μοβ, το κίτρινο και το πράσινο, καθώς και σε βασικά χρώματα όπως το μαύρο, οι γήινοι τόνοι και το καφέ. Η Stradivarius σας ενθαρρύνει να τις δοκιμάσετε με διάφορους τρόπους και να απολαύσετε την ελαφρότητα και τη ζεστασιά τους, φορώντας το χρώμα του καλοκαιριού στα πόδια σας.

14 C

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS