ΜΟΔΑFASHION NEWSΗ KALOGIROU παρουσιάζει την καμπάνια “A Family Affair” για την επέτειο των...

Η KALOGIROU παρουσιάζει την καμπάνια “A Family Affair” για την επέτειο των 130 χρόνων από την ίδρυσή της

130 ΧΡΟΝΙΑ KALOGIROU1890-2020

Αθήνα 23 Οκτωβρίου 2020. To ιστορικό brand KALOGIROU γιορτάζει την επέτειο των 130 χρόνων από την ίδρυσή του παρουσιάζοντας την καμπάνια “A Family Affair”.  Με κεντρικό μήνυμα “Ιn a house that becomes a home, 130 years of aesthetics evolve from generation to generation”,  μια ωδή αφιερωμένη στην εκλεπτυσμένη αισθητική, τη διαχρονική κομψότητα αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις, ξεδιπλώνεται, μέσα από ένα ένα οπτικό αριστούργημα το οποίο αποτυπώνει με τρόπο ποιητικό, ατμοσφαιρικό και σύγχρονο, τους συμβολισμούς, τους κώδικες αλλά και τις αξίες που πρεσβεύει διαχρονικά η KALOGIROU. 

Σε μια εποχή που οι ανθρώπινες σχέσεις επανέρχονται στο επίκεντρο, μια πολυτελής κατοικία  –υπόδειγμα της μοντέρνας αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ’70-  ανοίγει τις πύλες για να υποδεχτεί τα μέλη μιας οικογένειας.  Εκεί, το παρελθόν συναντά το μέλλον, το σύγχρονο μπλέκεται με το παλιό, το μοντέρνο αντλεί έμπνευση από το κλασικό, αποτυπώνοντας το εκλεπτυσμένο στυλ της οικογένειας αλλά και την αξία της αισθητικής αγωγής που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.  Από πατέρα σε γιο, από μητέρα σε κόρη, η κομψότητα είναι εγγεγραμμένη στο DNA, κληροδοτείται, ταυτόχρονα όμως μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς νέο και μοναδικό καθώς ακολουθεί μια  προσωπική ιστορία.

Σε πρώτο πλάνο οι σχέσεις εμπιστοσύνης, αγάπης και αφοσίωσης δίνουν το παρόν,  αναδεικνύοντας πώς το brand KALOGIROU ορίζει το σύγχρονο στυλ αλλά και τη συναισθηματική σύνδεση που έχει αποκτήσει, μέσα από τη μακραίωνη πορεία του.

Με αφορμή την καμπάνια A Family Affair, η KALOGIROU σκιαγραφεί συμβολικά την εξέλιξη του brand από το 1890, μέχρι και σήμερα. Από τα μοναδικά χειροποίητα παπούτσια μέχρι τα πρώτα καλούπια των έτοιμων υποδημάτων και από τα μοντέρνα ομώνυμα σχέδια ΚΑLOGIROU έως συνεργασίες με τα μεγαλύτερα  ονόματα της διεθνούς μόδας, όπως μεταξύ αλλων Salvatore Ferragamo, Tod’s, Prada, Hogan, Jimmy Choo, Casadei, Tory Burch, το όνομα KALOGIROU διαμόρφωσε τα fashion trends, γαλούχησε αισθητικά αμέτρητες γενιές και έγινε συνώνυμο του high-end shopping. Με σεβασμό στην παράδοση αλλά με το βλέμμα σταθερά επικεντρωμένο στο μέλλον, η KALOGIROU έχει να επιδείξει πολλούς σταθμούς ορόσημο στην ιστορία της, ακολουθώντας πάντοτε την πρωτοπορία και ανανεώνοντας διαρκώς το δημιουργικό της όραμα. Στο επίκεντρο ωστόσο του οράματός της παραμένει η αισθητική και οι υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινό δημιουργώντας σχέσεις αγάπης και αφοσίωσης.

Σχετικά με την KALOGIROU

Το πρώτο κατάστημα με την επωνυμία «Καλογήρου» άνοιξε το 1890 στο κέντρο της Αθήνας, και για περισσότερο από 130 χρόνια η ιστορική εταιρεία κατέχει ηγετική θέση  στην εμπορία πολυτελών υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ. Σήμερα, με ανανεωμένη ταυτότητα, η αλυσίδα KALOGIROU αποτελείται από 10 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και το e-shop Kalogirou.com, προσφέροντας ολοκληρωμένες συλλογές για τη γυναίκα και τον άνδρα.    

Εκτός από την ομώνυμη σειρά ελληνικής παραγωγής KALOGIROU COLLECTION, η αλυσίδα διαθέτει στο brand portfolio της περισσότερους από 50 εμβληματικούς αλλά και ανερχόμενους οίκους μόδας και σχεδιαστές του εξωτερικού, γεγονός που την έχει καταχωρήσει στη συνείδηση του καταναλωτή ως τον απόλυτο προορισμό για luxury shopping. 

Παραμένοντας πιστή στις αξίες της από το 1890 έως σήμερα, η KALOGIROU διακρίνεται για την προσήλωση στην εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, την άριστη ποιότητα και το εξαιρετικό service, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, παρέχοντας στον επισκέπτη μια ξεχωριστή εμπειρία shopping με exclusive συλλογές, αποκλειστικά προνόμια και πολλές ακόμα premium υπηρεσίες.

Το 2017 η KALOGIROU εγκαινίασε μια νέα εποχή ως θυγατρική του FAIS GROUP, που δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής και λιανικής εμπορίας προϊόντων μόδας για περισσότερα από 40 χρόνια.

WWW.KALOGIROU.COM

@kalogirou_official | @kalogirou_men

#Kalogirou #Kalogirou130Years #AFamilyAffair

Διευθύνσεις καταστημάτων KALOGIROU

ΑΤΤΙΚΗ: Π. Ιωακείμ 4, Κολωνάκι | CityLink, Σταδίου 4, Αθήνα | Α. Mεταξά 18 & Γρ. Λαμπράκη 19, Γλυφάδα | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Παναγίτσας 5, Κηφισιά | Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Πειραιάς | Αρκαδίας 36, Περιστέρι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μητροπόλεως 75

ΚΥΠΡΟΣ: Μνασιάδου 13, Λευκωσία | Λ. Μακαρίου 236, Λεμεσός

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS