ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΗ Tommy Icons συνδέει την τάση της σεζόν με τη διαφορετικότητα σε...

Η Tommy Icons συνδέει την τάση της σεζόν με τη διαφορετικότητα σε μια συλλογή που πρέπει να δεις

Το καρό pattern, είναι απόλυτη τάση για τον χειμώνα εδώ και λίγα χρόνια. Πρόκειται για ένα trend που έχει κάτι από vintage, κάτι από 90s, κάτι από τα “παλιά”, που όμως φέτος αναβαθμίζεται και μας προσφέρει καταπληκτικά looks.

Φυσικά, είδαμε πολύ καρό στα feeds μας  από όλες τις αγαπημένες μας fashion bloggers. Από τις κλασικές καρό φούστες σε μίνι μήκος και loose γραμμές αλλά και σε στιλ pencil, μέχρι καρό παντελόνια και φορέματα συνδυασμένα με έντονα χρώματα αλλά και με επίσης καρό κομμάτια, το είδαμε παντού!

Η νέα συλλογή  TOMMY ICONS για τη σεζόν Fall/Winter 2020 αποτελεί ωδή στο καρό pattern, ωστόσο υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εξερευνήσεις, να μάθεις και εν τέλει να φορέσεις τα ρούχα αυτής της συλλογής. Η TOMMY ICONS  περιστρέφεται γύρω από τη θεματική του Moving Forward Together, εκπροσωπώντας μειονότητες και γιορτάζοντας την έννοια της διαφορετικότητας. Η νέα καμπάνια περιλαμβάνει ένα ποικιλόμορφο cast ανθρώπων που καθρεφτίζουν το πνεύμα της σύγχρονης Αμερικής και μάχονται οι ίδιοι υπέρ του inclusivity.

Υπερασπιζόμενες εκείνους που δεν εκπροσωπούνται αρκετά στον κλάδο της μόδας, οι καμπάνιες TOMMY HILFIGER συνεχίζουν να κάνουν τολμηρές δηλώσεις για το πώς θα έπρεπε να είναι η μόδα του σήμερα, γιορτάζοντας και απεικονίζοντας μοντέλα από μία ποικιλία υποβάθρων, μεγεθών, ηλικιών, φύλων και εθνικοτήτων. Η νέα TOMMY ICONS καμπάνια αποτελεί ένα ακόμα βήμα στο ταξίδι του brand να σπάει τους κανόνες και να επαναπροσδιορίζει τη μόδα.

Η νέα καμπάνια περιλαμβάνει μία μίξη από πρόσωπα που γνωρίζουν παγκόσμια αναγνωσιμότητα και ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να ‘επενδύσουν’ στο self-expression τους, να διατηρήσουν την αυθεντικότητα και την αυτοπεποίθηση τους, μένοντας πιστοί στην προσωπικότητά τους.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της νέας καμπάνιας, τα κομμάτια που απαρτίζουν τη νέα συλλογή είναι κομμάτια τα οποία μπορούν να φορεθούν σε όλα τα κορμιά, ενισχύοντας έτσι την έννοια της διαφορετικότητας. Καρό κομμάτια, oversized shirts και basic items ολοκληρώνουν μια συλλογή με την οποία μπορεί να ταυτιστεί ο καθένας ανεξαρτήτου μεγέθους, ηλικία και εθνικότητας.

Η συλλογή TOMMY ICONS είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS