ΜΟΔΑFASHION NEWSΗ Tezenis παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την παραλία

Η Tezenis παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την παραλία

Γεμάτη χρώματα και ζωντάνια, με ρετρό και Pop Art αναφορές, η νέα συλλογή Tezenis για την παραλία είναι νεανική, ξέγνοιαστη και πάνω απ’ όλα ευέλικτη.

Με φόντο τις λευκές αμμουδιές του Tulum στο Μεξικό, η χρωματική παλέτα κυμαίνεται από απαλές, ρετρό-κλασικές έως φωτεινές, λαμπερές αποχρώσεις.

Τα έντονα χρώματα και τα ψυχεδελικά prints της δεκαετίας του ’70 επιστρέφουν με την beachwear συλλογή μας. Μια καλοκαιρινή αναβίωση που χαρακτηρίζεται από μία ευρεία γκάμα χαρούμενων, δυναμικών και πλούσιων σε μοτίβα τόνων. Εκτός από τις πολλές διαφορετικές εφαρμογές -από σπορ στυλ μέχρι τα κλασικά τριγωνικά σουτιέν με λουράκια- υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών επιλογών για όσους αγαπούν την απλότητα. Τα ρετρό μοντέλα χαρακτηρίζονται από καθαρές γραμμές και παστέλ αποχρώσεις, χαρίζοντας μία πινελιά κομψότητας στην παραλία.

Το wet-look ύφασμα από την shiny σειρά φέρνει μαζί του ένα τολμηρό κύμα ενέργειας. Trendy χρώματα όπως το ροζ και το γαλάζιο πρωταγωνιστούν στη συλλογή, που μαζί με τη σημαντική απόχρωση του πορτοκαλί, δίνουν μία επιπλέον δόση ζωντάνιας. Φρέσκα σχέδια που συνοδεύονται από ένα αδιαμφισβήτητο λαμπερό φινίρισμα θα κάνουν αυτό το καλοκαίρι περισσότερο POP από ποτέ.

Η βιωσιμότητα παίζει επίσης κεντρικό ρόλο. Η Tezenis συνεχίζει να δείχνει τη δέσμευσή της για το περιβάλλον σε αυτή τη συλλογή με το project “Be the Change”. Τα μαγιό είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένες μικροΐνες, που λαμβάνονται μέσω της ανάκτησης και της ανακύκλωσης απορριπτόμενων υλικών από την κατασκευή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

Για ακόμα μια φορά, η Giulia De Lellis είναι η πρωταγωνίστρια της συλλογής. Με το αλάνθαστο στυλ και την εύθυμη προσωπικότητά της, η πρέσβειρα της Tezenis εκφράζει με τον ιδανικότερο τρόπο το νεανικό και λαμπερό πνεύμα του brand.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS