ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΗ Tommy Hilfiger παρουσιάζει την F/W 22 συλλογή «MONOGRAM»

Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει την F/W 22 συλλογή «MONOGRAM»

Το νέο μονόγραμμα της  «Tommy Hilfiger», που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Fergus Purcell, αποτελεί την καρδιά της συλλογής F/W 2022. To preppy style επαναπροσδιορίζεται σε αναβαθμισμένα musthaves της γκαρνταρόμπας μας για όλα τα φύλα και τις ηλικίες. 

AMSTERDAM, ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022) – Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp.  [NYSE: PVH], δημιούργησε ένα νέο μονόγραμμα με τον διάσημο Βρετανό illustrator και graphic designer Fergus Purcell. Έχοντας συνεργαστεί με τους σημαντικότερους σύγχρονους δημιουργούς, το TH monogram επαναπροσδιορίζει το βασικό DNA της TOMMY HILFIGER και θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη συλλογή F/W 2022.

Tom5

Το νέο design είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας στα αρχεία της TOMMY HILFIGER . Ο Purcell δημιούργησε μια τολμηρή επανερμηνεία των μοτίβων που ανακάλυψε σε εμβληματικά κομμάτια από την ιστορία του brand. Φτιαγμένο από ένα αλληλοσυνδεόμενο T και H, το monogram συνδέει το κλασικό με το νέο, φέρνοντας μια νέα πνοή στο prep sensibility και εναρμονίζοντάς  το απόλυτα με την TOMMY HILFIGER.

«Από το 1985, το μονόγραμμα “TH” αντιπροσωπεύει το αυθεντικό preppy style, παιχνιδιάρικα επαναπροσδιορισμένο για όλους», δηλώνει ο Tommy Hilfiger. «Ο Fergus Purcell υπήρξε πηγή έμπνευσης σαν συνεργάτης. Η αναβαθμισμένη προσέγγισή του και η σύνδεσή του με τo street culture  είναι μοναδική. Ήταν χαρά μου να επανεφεύρουμε το monogram του brand μαζί του – για το 2022 και μετά».

«Αυτό που μου αρέσει στo brand είναι ότι έχει μεγάλο αντίκτυπο. Το χαρακτηρίζει μία έντονη χρωματική παλέτα, το οποίο το κάνει πολύ άμεσο και γεμάτο αυτοπεποίθηση», προσθέτει ο Fergus. «Αυτά ήταν τα στοιχεία που αποτέλεσαν την έμπνευση  και καθοδήγησαν το design μου καθώς και η επιθυμία να φτιάξω κάτι που ήταν νέο και εμβληματικό, αν και αισθάνθηκα σαν να μπορούσε να  υπάρχει ήδη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα!»

HILFIGER

Το νέο μοτίβο του Purcell ενέπνευσε τη συλλογή “TH Monogram” του Tommy Hilfiger για το F/W 2022  , η οποία φέρνει ένα προοδευτικό πνεύμα στο heritage style του East Coast  σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα.

Τα premium monogram κομμάτια είναι διαθέσιμα στα σήματα κατατεθέν του brand Burgundy, Navy και Snow White. Στα puffers, τα αξεσουάρ και τους unisex κωδικούς, το TH monogram τοποθετείται αφηρημένα στο γενικότερο μοτίβο, ενώ στο εμβληματικό Rocky Parker και σε όλo το tailoring, απεικονίζεται ως τονικό πλέγμα. Οι αλλαγές στην κλίμακα αντικατοπτρίζουν τη δυναμική ευελιξία αυτού του νέου σήματος του brand.

HILFIGER

Η εκλεπτυσμένη κατασκευή και η λεπτομέρεια απογειώνουν την συλλογή. Το casualwear κατασκευάζεται από μαλλί υψηλής ποιότητας και ανακυκλωμένα νήματα. Τα κλασικά prep είναι γεμάτα με ανακυκλωμένο πούπουλο και διαθέτουν περίπλοκο jacquard. Κεντημένα μονογράμματα, δερμάτινες επενδύσεις και κουμπιά μεταλλικής επένδυσης διακοσμούν όλη την συλλογή.

Ακριβώς όπως το μονόγραμμα είναι απόλυτα ατελές, με τα γράμματα διαφορετικού μεγέθους, η συλλογή είναι γεμάτη απροσδόκητες αισθητικές ανατροπές που διαταράσσουν το status quo. Κάθε κομμάτι μπορεί να φορεθεί και να γίνει layered με τέτοιο τρόπo που να αντικατοπτρίζεται το προσωπικό στυλ του καθενός. Οι σιλουέτες μπορούν να επεξεργαστούν εκ νέου και να επαναπροσδιοριστούν.

HILFIGER

Το monogram κυκλοφορεί παγκοσμίως σε φυσικά και online καταστήματα, καθώς και σε ειδικές συνεργασίες. Οι φίλοι και οι ακόλουθοι του brand μπορούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας τα #TommyHilfiger και @TommyHilfiger.

HILFIGER

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS