ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑFASHION NEWSΗ υπέρλαμπρη εμφάνιση της Kate Middleton στην τελετή στέψης και η λουλουδένια...

Η υπέρλαμπρη εμφάνιση της Kate Middleton στην τελετή στέψης και η λουλουδένια τιάρα

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Kate Middleton στην ιστορική τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου που πραγματοποιήθηκε σήμερα. 

Πάντως, η στυλιστική της επιλογή ήταν έκπληξη, αφού αρκετοί υποστήριζαν ότι δεν θα φορέσει τιάρα, αλλά θα επιλέξει λουλουδένιο στεφάνι και πως το φόρεμά της θα είναι σε απόχρωση του μπλε.

Ωστόσο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε λουλουδένια τιάρα και ο μανδύας που φόρεσε πάνω από το λευκό φόρεμά της είναι στην απόχρωση του royal blue.

Catherine, Princess of Wales and Prince William, Prince of Wales during the Coronation of King Charles III and Queen Camilla on May 06, 2023 in London, England.

Συγκεκριμένα, η Kate επέλεξε να φορέσει στα μαλλιά της μία τιάρα-κόσμημα Jess Collett x Alexander McQueen πλεγμένη από ασημένια κλαδιά, κρυστάλλους και ασημένια κλωστή με τρισδιάστατο κέντημα φύλλων.

Το φόρεμα που επέλεξε, είναι Alexander McQueen και τα κεντήματα με κλωστή με μοτίβα σε λουλούδια και φυτά, είναι εντυπωσιακά.

Όσον αφορά τα κοσμήματα που επέλεξε όπως τα σκουλαρίκια από μαργαριτάρια και διαμάντια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana.

Στον λαιμό είδαμε ότι φόρεσε το περιδέραιο Festoon του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’, ένα κομμάτι που κατασκευάστηκε το 1950 κατόπιν αιτήματος του βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’ για την κόρη του, πριγκίπισσα Ελισάβετ, μετέπειτα βασίλισσα Ελισάβετ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS